Gipszkarton szerelés fa szerkezetre Pécsen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 68 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkarton szerelés fa szerkezetre árak — 5800-10800 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Pécsen környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 gipszkartonozó szakember most online

Marius

Marius

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gipszkarton szerelés fa szerkezetre Pécsen?

5800 - 10800 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

A lakásfelújítás a szobafestés, a mázolás és a tapétázás munkálataival lesz teljes. Szakembereink tudása megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, így nyugodtan ránk bízhatja a különleges odafigyelést, kreativitást kívánó munkákat is. Szolgáltatásaink: gipszkartonozás lépései; gipszkarton rögzítése, gipszkarton függesztő pálca használata, olajlábazat mázolás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Szerződést kötöttünk, amihez tartotta is magát. A munka határidőre elkészült a váratlan pluszmunkák ellenére is. Rendkívül rugalmas, segítőkész és korrekt.

Szobafestèst , fa ès vas màzolàst illetve gipszkarton falak ,mennyezet épitését Vinyl padló illetve laminált parketta lerakását vállalom. Mutass Többet Fő profilunk: fetés mázolás burkolás gipszkartonozás; oldalfal; válaszfal gipszkartonozás 2x1 réteg knauf fw. lakkozás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Tökéletesen elégedettek vagyunk a munka minőségével. Mindenkinek ajánljuk!

Bízza ránk otthona felújítását, nagy gyakorlattal, kiváló minőségben dolgozunk. A bontástól az építésen-szereléseken át, a végtakarításig mindenre van megoldásunk. Amiket vállalok: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Festés előtti falmosás; Wc csempézés. Új Fürdő, profi munka 4-5 nap | 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedettek voltunk a 2 szobás lakás kifestésével. Korrekt, megbízható, jó szakember. A lakást idő előtt, jó minőségben és tisztán, feltakarítva adta át. Anyagköltséggel pontosan elszámolt. Csak ajánlani tudom!

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke. 25-éve kezdtük! Ingyenes felmérés 1-2 nap alatt. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Mennyezet glettelés; Panellakás erkély felújítás. Nálunk mindent megtalálsz

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben ment, teljesen meg vagyok vele elégedve.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Házak szerkezetépítése. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: belső gipszkartonozás; gipszkarton mennyezet készítése, gipszkarton fal építése, beton festés

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltam vele elégedve, pontos és precíz volt.

Megbízható, pontos, gyors, tiszta munka. Nálunk nem fogja meglepetés érni, nincsenek rejtett költségek, nem fog munka közben emelkedni az ár. Pontos előzetes kalkulációt készítünk, korrekt áron dolgozunk, amit az oldalunkon kiírva is megtalál. Mutass Többet Amiket vállalok: gipszkartonozás tetőléccel; rusztikus gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton fal építése, nyílás záró

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Zsolt pontosan és alaposan, körültekintően és igényesen dolgozott a lakásunk falain. Nem találtam kivetni valót sem a munkájában, sem a hozzáállásában. Tisztességesen (ami manapság nagy szó!), intelligensen és korrekt módon állt hozzá a feladathoz, és végig következetes volt. Tartotta a határidőt, és mindamellett nagyon-nagyon szépen dolgozott. Látszik az eredményen, hogy hozzáértő, gondos mester, kiváló szakember.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton szerelés fa szerkezetre közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton szerelés fa szerkezetre: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a gipszkarton szerelés fa szerkezetre átlagos ára 7400 - 14000 Ft/m. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Pécsen?

Jelenleg 45 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON SZERELÉS FA SZERKEZETRE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember ezzel a munkával bízható meg: gipszkarton szerelés fa szerkezetre vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó gipszkartonozó szakember?

A jó gipszkartonozó szakember részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: gipszkarton szerelés fa szerkezetre?

A gipszkarton szerelés fa szerkezetre és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy gipszkartonozó szakembert bátran megbízhatsz vele.

Olvas