Glettelés előtti mélyalapozás Pécsen tapasztalt szakemberekkel!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 59 szobafestő közül! Korrekt glettelés előtti mélyalapozás árak — 300-600 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 szobafestő most online

David

David

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a glettelés előtti mélyalapozás Pécsen?

300 - 600 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Teljeskörű szolgáltatások gipszkartonozás terén. Profilozás, falépítés, glettelés, festés. Amiket vállalok: Ház vakolás; Glettelés előkészítés, Kérjen ajánlatot 1 perc alatt, tapéta festés

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Vízszerelést csinált István, minden rendben és gyorsan elkészült

Szakmai szempontból sokat látott. Fő profilunk: Meszelés, Szobafesté, Dekorációs falfestés, fa mázolás, csempe bontás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Minennel meg voltam elégedve. Gyorsan precizen dolgoztak. mindenkinek ajanlom Őket. Fülöpné Kun Éva

Tisztelt megrendelő! Fő tevékenységi köreink szoba festés, mázolás, tapétázás. Rugalmas kezdés, és precíz munka. Magasan a legjobbak vagyunk! :) Fő profilunk: Diszperzites fal tisztítása, Gépi glettelés és Gépi festés, Palatető festés, kisebb munkát, laminált parketta

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Teljesen rendben volt minden.

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Ajánlat 24 órán belül. Erősítőhálók, sarokvédés. Gipszvakolás profi csapat. Mennyezetvakolás. Amiket vállalok: Rabicháló betét elhelyezése mennyezeten (RABIC); Glettelés, gyors, tiszta, pontos munka, gipszkarton falak építése

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Elégedettek voltunk.

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Generálkivitelező szakembereink több évtizedes tapasztalatot tesznek minden munkánkba. Kertrendezés. Gipszkartonozás. Bontás. Ingyenes ajánlatkérés. Festés. Víz- Fűtésszerelés. Szolgáltatásaink: Fal festés, Szobafestés Korrekt Áron, Falfestés szórópisztollyal, olajlábazat mázolás, csempe leverés

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Rossz munkát végeztek.a hungarozel mennyezeti stukkó botrányosan lett feltéve.pontatlan volt a gás nagy rések voltak az illesztéseknék.csunyán lett lefestve.a drága bordótapéta illesztése csunya.nagy rések vannak.tapéta ragasztóval összekenték a felületét és fehér foltos csikos lett a tapéta.nem ragadt oda mindenhol.+1 tekercs tapétát elpazaroltak a rossz vágás miatt.koszosan dolgoztak.nem takaritottak fel maguk után.mindennap késön jöttek és elhuzták a munkát.pihentek és cigiztek állandóan.nem érdekelte öket a munka.A fönők igérte hogy ö is fog dolgozni de nem jött ide.Nem ajánlom senkinek!

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Mennyezetvakolás. Profi Vakolás géppel. Gipszvakolás profi csapat. Ajánlat 24 órán belül. Erősítőhálók, sarokvédés. Feladatok amiket vállalok: Vakolás síkfelület mennyezet vasbeton födém (mészhabarcs); Mennyezeti repedések eltüntetése, Korrekt árak, tisztasági festés

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Egyenlőre a munka elején járunk, de eddig meg vagyok elégedve a szakember munkájával, rugalmasságával és hozzá állásával.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő glettelés előtti mélyalapozás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Glettelés előtti mélyalapozás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a glettelés előtti mélyalapozás átlagos ára 1700 - 3200 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 47 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GLETTELÉS ELŐTTI MÉLYALAPOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok szobafestőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált szobafestőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: glettelés előtti mélyalapozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi szobafestő segítségét?

Egy megbízható szobafestő a glettelés előtti mélyalapozás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: szobafestő?

Ha egy megfelelő szobafestő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A glettelés előtti mélyalapozás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas