Minőségi kerítés lábazat burkolás Pécsen. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kerítés lábazatburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kerítés lábazat burkolás Pécs területén. Válasszon a 62 elérhető szakember közül. Kérjen árajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Pécsen környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 kerítés lábazatburkoló most online

Imre

Imre

Ingyenes kiszállás.

Sandor

Sandor

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kerítés lábazat burkolás Pécsen?

2400 - 4500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kerítés lábazatburkolóok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kerítés lábazatburkolót!

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról!

 • Kerítés lábazat burkolás

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Családi házunk felújításakor vettük igénybe szolgáltatásait, akikben széleskörű tapasztalattal és kiváló szakértelemmel rendelkező csapatot ismertünk meg. Választásunkat nem bántuk meg, bátran ajánlom a felújítás, vagy kisebb átalakítás előtt állók figyelmébe.

Könnyen és jól átlátható ajánlat. Amit vállalunk magas szinten végezzük el határidőre. Megkönnyítjük Önnek a felújítás folyamatát. Önnek csak az elképzeléseit kell átadnia.

 • Kerítés lábazat burkolás

  5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nem foglalkoztak velünk garanciás ügyben

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Minősített szakemberek. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Kerítés lábazat burkolás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Precíz és megbízható. Maradéktalanul elvégezték a vállalt munkát. (sőt) Tisztaságot hagytak maguk után. Csak ajánlani tudom.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. 95 visszatérő ügyfél. Összeszokott csapat. 500+ megbízás.

 • Kerítés lábazat burkolás

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható. Korrekt szakember.

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Lépcsőburkolat. Fa lépcsőburkolat.

 • Kerítés lábazat burkolás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A kiszolgálás, ügyintézés rendkívül udvarias volt. A termék minőségével viszont nem vagyok elégedett: már lerakás közben egy raklapnyi térkövet félretettem, mert nagyobb darabok hiányoztak belőle. Ezt visszavittem, s korrekt módon ki is cserélték, garantálva ezzel, hogy makulátlan legyen a térkövezett udvarunk. Pár hét elteltével észrevettem, hogy az autóval használt területen újból olyan kövek vannak, melyekről nagyobb darabok lemorzsolódtak. Ezt akkor levélben-fotót is csatolva- jeleztem a gyártó felé. Készségesen válaszoltak is, hogy nyugodjak meg, térköveik minden tekintetben megfelelnek a minőségi követelményeknek, messzebbről kell egyben nézni az egészet. “Gyötörjem, nyúzzam,sózzam nyugodtan” -írták a levélben. Most fél év telt el, nem gyötörtem, nem nyúztam, szimplán rendeltetésszerűen használtam. Napról napra találok újabb darabokat, amiknek a széle málik szét. (20-40mm x 10-15mm, szoval nem kis darabokban) Ha ilyen tempóban folytatódik ez a folyamat, 2 év után már nem tudok olyan messziről ránézni, hogy szépnek lássam. Rendkívül csalódott vagyok. Tisztelettel.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kerítés lábazatburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés lábazat burkolás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés lábazat burkolás: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a kerítés lábazat burkolás átlagos díja 2200 - 4100 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján választhatunk Pécsen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Pécsen?

Ebben a pillanatban 42 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS LÁBAZAT BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk burkolót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható burkolót megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: kerítés lábazat burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: kerítés lábazat burkolás?

A kerítés lábazat burkolás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy burkolót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas