Kontytető készítés Pécs területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 56 tetőfedő közül! Korrekt kontytető készítés árak: 3300-6200 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 tetőfedő most online

David

David

Ingyenes kiszállás.

Istvan

Istvan

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kontytető készítés Pécsen?

3300 - 6200 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Programok. Lakástakarék használható. Fix csomag árak.

 • Kontytető készítés

  9300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Tökéletes ügyintézés. Gyors munkavégzés. A megbeszéltek szerint a munkát elvégezték. Csak ajánlani tudom.

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel!

 • Kontytető készítés

  7700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Bardzo szybki rozładunek od ręki.

Hívjon minket bizalommal, az ország bármely pontjáról és kérje ingyenes árajánlatainkat. Tetőfedés, ácsmunkák rövid határidővel, mérnöki pontossággal, elérhető áron, garanciával.

 • Kontytető készítés

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos kiszolgálás, jó árakon, szemelyes átvétel is lehetséges.

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon tapasztalt szakembert, aki minden bádogos és tetőfedési munkát megold! Tapasztalt mesteremberek. Akár azonnali munkakezdés. Gyors és Precíz munkák.

 • Kontytető készítés

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Az utóbbi időben többször is megfordultunk náluk. Márton úr, az eladók/tanácsadók, pénztárosok minden igényünket szakszerűen kiszolgálták, segítettek ahol kellett és még a szállításban is segítettek, pedig méreten felüli volt a két karbonlap. Jó szívvel tudom ajánlani az üzletet.

Szigetelés befújással, ingyenes és teljeskörű energetikai szaktanácsadással. A padlástérben a leglehetetlenebb helyeken is hőszigetelünk. padlás hőszigetelés. tetőtér hőszigetelés. hőszigetelés. Fújható hőszigetelés. Szolgáltatások: fújható hőszigetelés, tetőtér hőszigetelés.

 • Kontytető készítés

  7400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Profi csapat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kontytető készítés közben Pécsen

Kérdések és válaszok