Konyha összeszerelés Pécsen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaösszeszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legmegbízhatóbbat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Pécs legjobb konyha összeszerelése szolgáltatása 61 szakemberrel - garantált elégedettség és minőség. Válassza a legjobbat! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécs környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN! Válaszd a Qjob-ot és éld át az elégedettséget! Szeretnél többet megtudni? Svjáhaisz velünk most!

9 konyhaösszeszerelő most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a konyha összeszerelés Pécsen?

4900 - 9200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaösszeszerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaösszeszerelőt!

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most! Ikea; Jysk; XXXLutz; stb. bútorok teljes körű összeszerelése, rövid határidővel!

 • Konyha összeszerelés

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Szuper csapat! Előttük nincs lehetetlen! Mások feladták, hogy elszállítsanak egy hatalmas koloniál szekrényt, de ez a profi csapat megoldotta ezt sérülés nélkül. Köszönöm a szakszerű munkát!

Bútor beépítés és asztalos munkák 50%-os otthonfeljújítási támogatással

 • Konyha összeszerelés

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon pontos és lelkiismeretes! Nem ad ki rossz munkát a kezéből, inkább több időt szán rá. Segítőkész és nagyon precíz. Nem fogad el pénzt előre, inkább elmegy a hozzá nem értőkkel (mint én 😉), akik nem tudják, hogy mit kell venni a szakboltba. Csak ajánlani tudom.

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Konyha összeszerelés

  2400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kedvező ár, megbízhatóság.

Bútor Javítás Budapest. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről

 • Konyha összeszerelés

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek, gyorsak.

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése rövid határidővel Budapesten. Ne vesződjön a bútor összeszerelésével, bízza inkább ezermesterre. Keressen bennünket!

 • Konyha összeszerelés

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Meseszép ajtókat kaptunk. Nagyon köszönjük! Jó szívvel ajánlom.. Korrekt, precíz, tökéletes munka.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos konyha összeszerelés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyha összeszerelés: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a konyha összeszerelés átlagos ára 3300 - 6200 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Pécsen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Pécsen?

Jelenleg 48 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: konyha összeszerelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas