Kültéri lépcső tervezés Pécs szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 60 építészmérnök közül! Korrekt kültéri lépcső tervezés árak — 12000-22500 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Pécsen közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 építészmérnök most online

Daniel

Daniel

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a kültéri lépcső tervezés Pécsen?

12000 - 22500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd ajálatunkat! Üljünk le, ötleteljünk közösen, majd dőlj hátra, és garantáltan nem fogsz csalódni.

 • Kültéri lépcső tervezés

  9400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, precíz, megbízható, a munkájára igényes!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Exkluzív design. Modern, innovatív. Professzionális tervezés. Kimagasló igényekhez.

 • Kültéri lépcső tervezés

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos csak két csillagot tudok adni ennek a cégnek. Voltunk náluk , szerettünk volna elkölteni nem kevés pénzt. Első körben bontott ablakok érdekeltek de nem zárkoztunk el az új ablakoktól sem. Ahogy oda értünk nem igen foglalkoztak velünk. Egy dolgozó pár percig segített aztán konkrétan levoltunk sza**a. Aztán fogtuk is a sátorfánk s átmentünk a konkurenciához Rábaszentandrásra. S ott minden rendben ment sikerült 7db új ablakot vásárolnunk. Azért a két csillag ,mert választék viszont volt bőven.

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést! Vésés és felfordulás nélkül, olcsóbban, gyorsabban lesz okos az otthonod, mint...

 • Kültéri lépcső tervezés

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi munka, ha valakinek szüksége lenne egy jégkár, vagy egyébb horpadások javítására, csak ajánlani tudom a céget!

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd ajálatunkat! Üljünk le, ötleteljünk közösen, majd dőlj hátra, és garantáltan nem fogsz csalódni. Kreativitás.

 • Kültéri lépcső tervezés

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Ricsi nagyon meg bízható, jó szaki! Nálunk minden flottul ment! Nagyon meg vagyunk elégedve.

Teljes körű, komplex tervezés: lakások átalakításával,belsőépítészeti tervezésével,berendezésével, irodákkal, vendéglátó helyekkel foglalkozom. Először az Ön személyiségére, igényeire szabott tereket, hangulatokat álmodunk meg, közösen Önnel, majd mindezt lefordítjuk a valóság nyelvére: részletes terveket készítek, hogy a kivitelezés is gördülékeny legyen. A szakmában eltöltött több mint egy évtized alatt szerzett gyakorlat birtokában arra törekszem, hogy mindez a valóságban is működjön. Időhiány miatt sajnos tanácsadást, vázlatkészítést, bútorok átrendezését nem tudom vállalni, de komlpex tervezési feladatokban szívesen állok rendelkezésükre.

 • Kültéri lépcső tervezés

  11900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész, kedves, udvarias. Jó szívvel ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök kültéri lépcső tervezés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kültéri lépcső tervezés: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a kültéri lépcső tervezés átlagos ára 8300 - 15600 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Pécsen a kültéri lépcső tervezés szolgáltatáshoz már 57 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Pécsen?

Most 44 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÜLTÉRI LÉPCSŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt hívnod ha szükséged van erre: kültéri lépcső tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy megbízható építészmérnök a kültéri lépcső tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha építészmérnökt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas