Lakás átalakítás tervezés Pécsen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb lakberendezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 54 lakberendező közül! Korrekt lakás átalakítás tervezés árak — 700-1400 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Pécsen környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 lakberendező most online

József

József

erdekel.

akos

akos

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás átalakítás tervezés Pécsen?

700 - 1400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Exkluzív design. Modern, innovatív. Professzionális tervezés. Bényei István építész.

 • Lakás átalakítás tervezés

  10000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Már 2 másik szervizben jártam, ahol nem tudták megállapitani, miért áll le az autóm motorja nagy gázadásnál. Az Automi Szervizben 1 napon belül kiderítették a hibát, és orvosolták is. Ezentúl csak ide fogom hozni az autómat.

Villamos tervezés mellett felelős műszaki vezetést vállalunk. Igényelj ingyenes okosotthon...

 • Lakás átalakítás tervezés

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jo

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére. Spec. igények megoldása. Ingyenes felmérés. Ingyenes kiszállítás. Szakmai tanácsadás. 10 év tapasztalat.

 • Lakás átalakítás tervezés

  3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, szép és profi munka! Teljesen megelegedtem vele!

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére. 10 év tapasztalat. Spec. igények megoldása. Rugalmas partner. Magas elégedettség.

 • Lakás átalakítás tervezés

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, korrekt, jó szakemberekkel és tiszta vároterem csak ajánlani tudom mindenkinek ✌️

Akár 24 hét alatt kulcsrakész családi házat építünk önnek. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Magas minőségű családi házak építése, az ön igényeire és pénzügyi lehetőségeire szabva!

 • Lakás átalakítás tervezés

  10600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szuper! Nem kell menni sehova, megoldja gyorsan és rugalmasan, azonnal visszahív SMS után, korrekt ár.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás átalakítás tervezés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás átalakítás tervezés: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a lakás átalakítás tervezés átlagára 800 - 1500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján választhatunk Pécsen?

Pécsen a lakás átalakítás tervezés szolgáltatáshoz már 56 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Pécsen?

Jelenleg 43 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok lakberendezőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált lakberendezőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: lakás átalakítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi lakberendező segítségét?

Egy megbízható lakberendező a lakás átalakítás tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: lakás átalakítás tervezés?

A lakás átalakítás tervezés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy lakberendezőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas