Lefolyócső szerelés Pécsen tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Nem kell tovább keresned a legjobb lefolyócső szerelőt! A Qjob-on válogathatsz 75 tapasztalt szakember közül, 7300-13700 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és elégedett ügyfelek véleményei alapján választhatsz, hogy ki legyen az, aki megoldja a problémádat Pécsen és környékén. Ne vesztegesd az idődet az interneten keresgélve, inkább hirdesd meg a feladatot a Qjob-on és a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Nálunk azt is megteheted, hogy összehasonlítod a szakemberek profilját és visszajelzéseit, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb áron és minőségben kapod meg a szolgáltatást. Ne habozz többé, válaszd a Qjob-ot és tedd meg az első lépést a problémád megoldása felé!

10 szakember, aki elvégzi a lefolyócső szerelését most online

János

János

Ma is elvallalom.

András

András

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

8900 - 16700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a lefolyócső szerelését Pécsen!

1 órán belül a helyszínen vagyunk. Gyors, precíz munkavégzés, 100% elégedettségi garancia. Duguláselhárítás: mosdó, wc, fürdőszoba, udvari csatornarendszer tisztítás. 0-24.

  • Lefolyócső szerelés

    5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Egy gázkazán átvizsgálásához hívtam őket. A szerelőnek megemlítettem, hogy a használati vizet nem melegíti fel megfelelően a kazán. Kicsit vizsgálódott és megállapította, hogy a környékünkön rosszul vannak szigetelve a csövek és a túlságosan kihűlt vizet nem tudja a kazán felmelegíteni. A kazánt kiporszívózta, majd elkért több 10e Ft-ot. Majd 2 hét múlva már egyáltalán nem melegített a kazán, ezért másik szerelőt hívtunk, aki megállapította, hogy egy pár ezer forintos alkatrészt cserélni kell. Azóta tökéletes a kazán. A leginkább dühítő, hogy a második szerelő a két kiszállással és az alkatrész árával együtt is kevesebbet számlázott!

Attila
3 éve

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak.

  • Lefolyócső szerelés

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ami kellett, itt mindíg megkaptam. Jóval olcsóbb mint pl. az OBI!! Szombaton is nyitva, ami nagy előny! Szerelvényel csövek, különböző csőrendszerek, és hozzájuk az idomok is kaphatóak!!! Szivattyúk, kerti csapok szintén megvehetőek itt!

Balázs
2 éve

Vízóra szerelés és csere a legjobb áron és profin - Gyorsjavító Bt. Vízóra kialakítás.

  • Lefolyócső szerelés

    3100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Szakértelem és minőség!

Béla
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Kérj szakembert most! Szabadulj meg a lefolyócső problémáktól percek alatt az ellenőrzött, helyi szakembereink segítségével. Ajánlatkérésed INGYEN és kötelezettségmentes. Cselekedj most!

Egy szakember, aki elvégzi a lefolyócső szerelését, lefolyócső szerelés közben Pécsen