Nappali világítás tervezés Pécs területén!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb lakberendezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 64 lakberendező közül! Korrekt nappali világítás tervezés árak — 3900-7400 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 lakberendező most online

Marius

Marius

Ingyenes kiszallas.

Lajos

Lajos

erdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a nappali világítás tervezés Pécsen?

3900 - 7400 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd ajálatunkat! Üljünk le, ötleteljünk közösen, majd dőlj hátra, és garantáltan nem fogsz csalódni.

 • Nappali világítás tervezés

  9400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, precíz, megbízható, a munkájára igényes!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Exkluzív design. Modern, innovatív. Professzionális tervezés. Kimagasló igényekhez.

 • Nappali világítás tervezés

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos csak két csillagot tudok adni ennek a cégnek. Voltunk náluk , szerettünk volna elkölteni nem kevés pénzt. Első körben bontott ablakok érdekeltek de nem zárkoztunk el az új ablakoktól sem. Ahogy oda értünk nem igen foglalkoztak velünk. Egy dolgozó pár percig segített aztán konkrétan levoltunk sza**a. Aztán fogtuk is a sátorfánk s átmentünk a konkurenciához Rábaszentandrásra. S ott minden rendben ment sikerült 7db új ablakot vásárolnunk. Azért a két csillag ,mert választék viszont volt bőven.

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést! Vésés és felfordulás nélkül, olcsóbban, gyorsabban lesz okos az otthonod, mint...

 • Nappali világítás tervezés

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi munka, ha valakinek szüksége lenne egy jégkár, vagy egyébb horpadások javítására, csak ajánlani tudom a céget!

Minőségi egyedi házak tervezése, kivitelezése, ahogy te szeretnéd. Kérd ajálatunkat! Üljünk le, ötleteljünk közösen, majd dőlj hátra, és garantáltan nem fogsz csalódni. Kreativitás.

 • Nappali világítás tervezés

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Ricsi nagyon meg bízható, jó szaki! Nálunk minden flottul ment! Nagyon meg vagyunk elégedve.

Teljes körű, komplex tervezés: lakások átalakításával,belsőépítészeti tervezésével,berendezésével, irodákkal, vendéglátó helyekkel foglalkozom. Először az Ön személyiségére, igényeire szabott tereket, hangulatokat álmodunk meg, közösen Önnel, majd mindezt lefordítjuk a valóság nyelvére: részletes terveket készítek, hogy a kivitelezés is gördülékeny legyen. A szakmában eltöltött több mint egy évtized alatt szerzett gyakorlat birtokában arra törekszem, hogy mindez a valóságban is működjön. Időhiány miatt sajnos tanácsadást, vázlatkészítést, bútorok átrendezését nem tudom vállalni, de komlpex tervezési feladatokban szívesen állok rendelkezésükre.

 • Nappali világítás tervezés

  11900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész, kedves, udvarias. Jó szívvel ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező nappali világítás tervezés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nappali világítás tervezés: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a nappali világítás tervezés átlagos díja 4200 - 7800 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakberendezők - hogyan válasszunk Pécsen?

Pécsen a nappali világítás tervezés szolgáltatáshoz már 60 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakberendezőt Pécsen?

Jelenleg 46 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NAPPALI VILÁGÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk lakberendezőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált lakberendezőt hívnod amennyiben erre van szükséged: nappali világítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakberendező?

Egy megbízható lakberendező pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor lakberendezőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas