Padlófűtés tervezés Pécsen a te elképzeléseid szerint!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb épületgépészeket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 70 épületgépész közül, 5400-10100 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a padlófűtés tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 épületgépész most online

Nandor

Nandor

erdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a padlófűtés tervezés Pécsen?

5400 - 10100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Inygenes felmérés. Burkolásspecialista. Tervkészítés.

 • Padlófűtés tervezés

  10100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Családias hangulat) precíz gyors kiszolgálás, remek szerviz))

Fürdőszobák tervezése, teljeskörű felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával! Szerelvények, szaniterek, burkolatok, vízvezetékek, lefolyók,...

 • Padlófűtés tervezés

  11900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a szép és precíz munkát, ajánlani tudom mindenkinek

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak.

 • Padlófűtés tervezés

  7100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt munka, gyors ügyintézés.

Több mint húsz év, 200 megvalósult projekt tapasztalatával. Nemzetközi exkluzív design. Professzionális tervező iroda.

 • Padlófűtés tervezés

  9000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom a céget, megbízható korrekt és gyors szerviz.

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére. Spec. igények megoldása. Ingyenes felmérés. Ingyenes kiszállítás. Szakmai tanácsadás. 10 év tapasztalat.

 • Padlófűtés tervezés

  3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, szép és profi munka! Teljesen megelegedtem vele!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész padlófűtés tervezés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Padlófűtés tervezés: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a padlófűtés tervezés átlagos ára 4600 - 8600 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Pécsen a padlófűtés tervezés szolgáltatáshoz már 62 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek épületgépészt Pécsen?

Ebben a pillanatban 48 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PADLÓFŰTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy épületgépész?

Egy épületgépész ezzel a feladattal bízható meg: padlófűtés tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi épületgépész?

Egy megbízható épületgépész részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor épületgépészt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas