Teljes körű puffertartály bekötése gázkazánhoz Pécsen. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Puffertartály bekötése gázkazánhoz? Ne keresgélj tovább, hiszen a Qjob-on a legjobb szakemberek várják a feladatod! Válassz 73 gázszerelő közül és élvezd a korrekt puffertartály bekötése gázkazánhoz árakat, melyek 30300-56900 Ft/db között mozognak. Pécsen az elérhető legjobb specialistákkal dolgozunk, akik azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy a lehető leghamarabb megoldhassák a feladatot! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan állj neki, hiszen mi mindenben segítünk! Összevetheted a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatodat még ma és élvezd a Qjob előnyeit!

11 szakember, aki végzi a gázkazánhoz történő puffertartály bekötését most online

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

31400 - 58800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a gázkazánhoz történő puffertartály bekötését Pécsen!

Azonnali kiszállással, korrekt áron. Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés.

  • Puffertartály bekötése gázkazánhoz

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindenben segítőkészek,udvariasak rugalmasak.

Alajos
2 éve

Számlával és garanciával vállalunk duguláselhárítást, tisztítást. Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás Budapest egész területén.

  • Puffertartály bekötése gázkazánhoz

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szieszta PB palackos kályhát vittem a cegvezetohoz 1 hét után atvettem, nyilván kipróbálás nélkül. 15 e ftert. Otthon kiprobalva nem működik. Telefonomra azt mondja a cég égető, gyufa al próbáljam a piezo helyett. 1 alkalommal sikerült begyujtani, apró gyujtolanggal, 2 percig égett tele palack ellenére. Azóta lehetetlen üzemeltetni. Dilettáns, lehuzos cég. Felejtős!!!

Fülöp
3 éve

Minőségi szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján! Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere.

  • Puffertartály bekötése gázkazánhoz

    3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Bő választék, jó bolt!

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendeljen profi szakembert, hogy a gázkazánjához puffertartályt kapcsoljon be! Percek alatt megérkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, és mindez INGYEN, kötelezettségmentesen! Kattintson most!

Egy szakember, aki végzi a gázkazánhoz történő puffertartály bekötését, puffertartály bekötése gázkazánhoz közben Pécsen