Radiátor beépítése Pécs szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Radiátor beépítése - bérelj fel a legjobb szakembereket a Qjob-on! Válogass 74 fűtésszerelő közül, 14100-26400 Ft/db áron, valós árajánlatok és vélemények alapján. Ha Pécsen vagy környékén lakik, ne menj tovább, mi segítünk megtalálni a legmegfelelőbb szakembert a feladatra! Oszd meg velünk a feladatot, és a szakemberek azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Minden mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most! Az árak a feladat bonyolultságától és a szakember tapasztalatától függnek.

10 szakember, aki elvégzi a radiátor beépítését most online

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Gyula

Gyula

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

19500 - 36600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a radiátor beépítését Pécsen!

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk!

  • Radiátor beépítése

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt ár

Benedek
2 éve

1 órán belül a helyszínen vagyunk. Gyors, precíz munkavégzés, 100% elégedettségi garancia. Duguláselhárítás: mosdó, wc, fürdőszoba, udvari csatornarendszer tisztítás. 0-24.

  • Radiátor beépítése

    5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Egy gázkazán átvizsgálásához hívtam őket. A szerelőnek megemlítettem, hogy a használati vizet nem melegíti fel megfelelően a kazán. Kicsit vizsgálódott és megállapította, hogy a környékünkön rosszul vannak szigetelve a csövek és a túlságosan kihűlt vizet nem tudja a kazán felmelegíteni. A kazánt kiporszívózta, majd elkért több 10e Ft-ot. Majd 2 hét múlva már egyáltalán nem melegített a kazán, ezért másik szerelőt hívtunk, aki megállapította, hogy egy pár ezer forintos alkatrészt cserélni kell. Azóta tökéletes a kazán. A leginkább dühítő, hogy a második szerelő a két kiszállással és az alkatrész árával együtt is kevesebbet számlázott!

Attila
3 éve

Megtervezzük a vezetékeket, segítünk az engedélyeztetésben és a földmunkában egyaránt! Tervezés, bekötés, és tereprendezés profin. Gyorsan és precízen vezetjük be a csatornáját!

  • Radiátor beépítése

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Komoly, megbízható kereskedő!:-D

Izidor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendeld meg most a radiátor beépítést és kapj azonnal ajánlatokat ellenőrzött, helyi szakemberektől! Ráadásul mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a radiátor beépítését, radiátor beépítése közben Pécsen