Teljes körű szobabútor készítés Pécsen. Az Ön igényeire szabva!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobabútorkészítő szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabbat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Egyedi szobabútorok Pécsen! Minőségi kivitelezés, 62 szakemberünkkel. Álmodd meg otthonod, mi megvalósítjuk! Keress bizalommal! Nem találsz szakembert a Qjob-on? Mondd el nekünk, mit szeretnél, és dolgozóink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy mihamarabb megoldják a problémát! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profiljait, megtekintheted a visszajelzéseket és további információkat kérhetsz! Mindez INGYENES! Válassz a legjobb szakembereink közül és éld meg álmaidat! Hirdesd meg most a feladatot a Qjob-on!

9 szobabútorkészítő most online

Jolan

Jolan

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a szobabútor készítés Pécsen?

8000 - 15000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobabútorkészítőok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobabútorkészítőt!

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát. Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia.

 • Szobabútor készítés

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudjuk a céget, igazán professzionális munkát végeztek nálunk. Egyedileg megálmodott hálószoba bútort rendeltünk, különösen rövid határidővel, amit az ígéreteknek megfelelően tartottak is. Egy apróbb probléma felmerült a használat után 3 hónappal, amit garanciálisan ki is cseréltek. Nagy kincs ez a műhely, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Szobabútor készítés

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Ismerőseim ajánlották Hemingwayt, hogy mindent felpakolnak, amit csak kell. Náluk a páncelszekrényt vittek. Nálam is rendben volt minden, időben jöttek. Tiszta autóval, rendezetten pakoltak, látszott a rutin, hogy nem ma kezdték a költöztetést.

Több, mint 100.000 kedvező árú bútor online. Érintésmentes bútor kézbesítés. Legjobb árgarancia- Talált olcsóbban? Ugyanezen az áron ingyenesen házhoz szállítjuk önnek.

 • Szobabútor készítés

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

15 éve az első lakásom beépített konyhabútorát hálószoba bútorát, és könyvespolcát is ők készítették. Költözés után egy újabb profi konyhabútort készítettek nekem, majd egy új polcrendszert, amelynek kikeverték a 15 évvel ezelőtti színt a pácoláshoz. Tökéletes precíz munka jellemzi őket. Ezúton is köszönöm a szép munkát.

Különböző lapraszerelt bútorok szakszerű szerelését, beépítését, összeszerelését vállaljuk. Ha szüksége van egy profi bútorszerelő csapatra, hívjon minket bizalommal! Bútor Összeszerelés. Kedvező áron. Garanciával. Szekrényszerelés. Szekrények Szerelése.

 • Szobabútor készítés

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

4 éve szállítatok ezzel a céggel mindig pontosak és megbízhatóak voltak ahogy most is. Csak ajánlani tudom őket

Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia. Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát.

 • Szobabútor készítés

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Olyan kivetőpánttal állítottam be, melyet már több hete vadásztam. Ők megtalálták a megfelelőt, és a megígért időpontban mehettem is érte átvenni 👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szobabútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szobabútor készítés közben Pécsen