Teljes körű terasz tető építés Pécsen. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 58 tetőfedő közül! Korrekt terasz tető építés árak: 3800-7100 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

9 tetőfedő most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Róbert

Róbert

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a terasz tető építés Pécsen?

3800 - 7100 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés, eresz tisztítás, gyorsan, korrekt áron, garanciával! Bádogos munkák. Tetőjavítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés.

 • Terasz tető építés

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Igényes munka,megbízható,

Vállaljuk régi tetők cserép forgatását, fóliázását , lécezését, kitűnő minőségben. Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, tettéligetelést és palatető felújítást. Garancia. Ingyenes árajánlat. 20 év szakértelem. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítása.

 • Terasz tető építés

  8700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Győri telep,másodszori látogatás alkalmával ( az elsőnél nem volt türelmem 10 percnél többet várni,míg az erős szómenéssel kűzdő eladó végez az előző ügyféllel)nagyon nehézkes rendelés felvétel során(végig kellett hallgatnom pár ,nem témához kapcsolódó történetet...) sikerült kiválasztani a megfelelő anyagokat,miközben le lettem oltva,hogy én rosszul tudom a teherszállításra vonatkozó előírásokat(1, nem én tudtam rosszul 2, és,ha igen mi köze hozzá??? Ne oktassa már ki az ügyfelet) Szállítás napján megbeszéltük,hogy egy óra múlva jöhetek,addig elő is készíti a 8 lemezem. Mikor odamentem,kifizettem,kértem,hogy míg előkészítem a rakodó felületet írja meg a számlát. 8 perccel később még nem tartott sehol,viszont telefonon élénken sztorizgatott valakivel.Ismét várakozás,hogy befejezze...Rakodás...mint kiderült az én ''előkészített'' árum tetején még volt egy-két dolog,ezt rakjuk le. Újabb kioktatás,hogyan fogjam,mondtam,hogy frissen van műtve a bal kezem,tehát nem fog menni.Na,ez komoly szidalom áradatot váltott ki,hogy lehet így idejönni,mit képzelek,jöjjek vissza később emberekkel,stb.Sem a stílust,sem a tartalmat nem itéltem elfogadhatónak,jeleztem,hogy szeretnék elállni a vásárlástól,amit megtagadott és folytatódott a kioktatásom.Mégis sikerült targoncára kapni a felül lévő árut,minek mozgatása közben átgázolt másik lemezeken,amiért persze ismét engem oltogatott,hogy mert miattam.... Végül kalandosan sikerült hozzájutnom a termékhez... Kérdéseim: miért velem kell átrakatni a fél telephelyet illetve,ha ebben gátolt vagyok,miért kell szidalmazni,kioktatni az ügyfelet,még korábban miért kell leoltani szabály ismeretből,főleg,ha nem is én tudom rosszul. A rendelés,árukiadás során többször sértve éreztem magam, voltak másodpercek,amikor fizikailag is fenyegetettnek...Sorozatban nagyon rossz tapasztalatot szereztem a győri telepen,nem fogok többet vásárolni ott,illetve másoknak sem ajánlom,sőt.... Üdvözlettel Pintér Gábor

Teraszok teljeskörű építése fából. Garanciával a pontos munkára és a minőségi anyagokra. Terasz, terasztető, előtető építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel. 10 Év Garancia.

 • Terasz tető építés

  7200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész eladók, mérsékelt árak, széles választék! Jó hely!

Minőségi trapézlemezt keres? Nézze meg weboldalunkon és kérjen testreszabott ajánlatot. Trapézlemez akár 40 év garanciával, első osztályú alapanyagból több...

 • Terasz tető építés

  7400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos igazi káosz. Felvették a rendelést meg az előleget, majd a színskálán lévő színt kértük mutassák meg egy lemezen is. Hát köze nem volt a két színnek egymáshoz. De ha ez nem jut eszünkbe, maguktól meg nem említették volna, hogy a bordó meg a barna az náluk egy kategória. Biztos nem mi vagyunk az elsők akik ezt szóváteszik tehát sunnyogtak! Késtek a gyártással, majd egy héttel a határidő után telefonáltak hogy nincs az a szín amit rendeltünk. De legyártoták egy másik színből. Mi van??? Menjünk le nézzük meg. Majd lementünk és azt mondták biztos nem is azt a színt rendeltük mert olyan nem is volt. Mondtuk önök telefonáltak, hogy az a szín amit rendeltünk elfogyott. Papírfecnikről nézték hogy mi volt a rendelés, elfelejtették hogy előleget is adtunk, úgy kellett szólni hogy nem jó a végösszeg.... Felháborító. Ez nem ügyintézés! Ez nem vevőorientált értékesítés. Semmi rendszer csak a káosz. Ezek után kérdeztük, hogy ha már legyártották azt amit nem kértünk és elvisszük akkor van-e kedvezmény. Válasz. NINCS. Bravó. További sok sikert! Jó úton haladtok.... a lejtőn lefelé. Akit lehet le fogok beszélni erről a helyről.

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes árajánlatot és állapotfelmérést. Hívja szakemberünket. Palatetők felújítása. Akár bontás nélkül. 15 év garancia. Állami támogatás.

 • Terasz tető építés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Másfél hónapja rendeltem egy teleteps padlásfeljáró létrát és 1 hete kiszállítottak egy teleszkópos állólétrát és ezt azzal magyarázták, hogy a DHL összekeverte a csomagokat. Egy hét eltelte után sem küldtek semmi tájékoztatást, hogy hogyan orvosolják a problémámat. Holnap megint telefonálnom kell nekik....... Ennek nem fordítva kellene történnie?

Tibor Alt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő terasz tető építés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Terasz tető építés: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a terasz tető építés átlagára 3300 - 6200 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Pécsen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Pécsen?

Jelenleg 44 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TERASZ TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával kereshető meg: terasz tető építés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas