Vízóra leszerelése Pécsen gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra leszerelése? Válogass a Qjob 73 legjobb szakembere közül és kérj valós árajánlatokat! Bérelj fel szakembereket Pécsen 6100-11400 Ft/db áron! Nem tudod, hogyan találj megfelelő szakembert a vízóra leszereléséhez? Oszd meg velünk a feladatot, és a Pécsen környezetében elérhető legjobb szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és kérhetsz további információkat, mielőtt döntesz. Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES! Az árak 6100-11400 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú vízóra leszerelésére van szükséged. Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most, és bízd a Qjob-ra a vízóra leszerelését!

11 vízvezeték-szerelő most online

László

László

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Pécsen!

Duguláselhárítás Magasnyomású Womás Technológiával Budapest Összes Kerülete és Pest Megye. Duguláselhárítás Budapesten és Vonzáskörzetében 0-24 a Hét Minden Napján Hívjon Minket. Gyors Problémafeltárás. Azonnali Megoldás. Villám-kiszállás.

  • Vízóra leszerelése

    4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Minden van

Barnabás
3 éve

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk!

  • Vízóra leszerelése

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt ár

Benedek
2 éve

Teljeskörű vízvezeték szerelés és hibaelhárítás. Hívjon Ma! Fix árak. Minőségi anyagok. 100% Garancia. Precíz munka. Szolgáltatások: Vízvezeték Szerelés, Lefolyócsövek Cseréje, Csaptelepek cseréjét.

  • Vízóra leszerelése

    4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves és vevő centrikus csak ne próbálják a céget telefonon hívni. Az eladó hölgy elöadta hogy a telefon szám nem információ adás céljából van hanem faxként szolgál. Idézem az eladó hölgyet,, ha valaki valamit akár akkor jöjjön be személyesen,,. Ezt hívom én vevő centrikus boltnak, mindenki messziről kerülje el.

Balázs
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízóra leszerelése közben Pécsen