Vízvezeték lefektetése a talajba Pécsen gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték lefektetése a talajba: Találtad a legjobb szakembereket a Qjob-on! Válogass az árajánlatok közül és éld át a korrekt vízvezeték lefektetését Pécsen! Válaszd ki a legmegfelelőbb szakembert az 68 közül, árak 2000-3800 Ft/nm. Az ár függ az adott feladattól. Nem tudod, hogyan válassz szakembert a Qjob-on? Oszd meg velünk a feladatot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy segítsenek a feladat megoldásában! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mindez pedig DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és éld át a korrekt vízvezeték lefektetését Pécsen!

11 vízvezeték-szerelő most online

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

János

János

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

2900 - 5400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Pécsen!

Azonnali kiszállással, korrekt áron. Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés.

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindenben segítőkészek,udvariasak rugalmasak.

Alajos
2 éve

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás. Nincs extra óradíj. Rejtett költségek nélkül. Profi eszközök. Korrekt ár. Garantált eredmény.

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Minden van!

Ágoston
2 éve

Telekhatáron Belüi Közmű rákötés Főlmunkával Terv készítés engedély Ügyintézés

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Fűtőbetétet vásároltam vízmelegítőhöz ami két nap alatt teljesen szétégett. Amikor visszavittem az eladó azt mondta, hogy kizárt ez a fajta meghibásodás, de felírja a számomat és a bevizsgálás után visszajelez,hogy mi történt a betéttel. na ezt azóta is várom.

Benedek
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Kérj vízvezeték-szerelő szolgáltatást és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízvezeték lefektetése a talajba közben Pécsen