100 literes bojler bekötés szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 bojler szerelő közül! Korrekt 100 literes bojler bekötés árak — 4300-8100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 bojler szerelő most online

Marius

Marius

Еrdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a 100 literes bojler bekötés Pécsen?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

Kedves érdeklődő! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. . Regisztrált szerelő. 100% Garancia.

 • 100 literes bojler bekötés

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Félve vittem be a telefonom a sok negatív kritikát olvasva, de pozitívan csalódtam. A kijelző az Xperia Z-men keresztbe megrepedt csak úgy spontán. Mivel olvastam hogy nem csak nekem fordult elő ez a probléma, és a Sony is egy éve tud a problémáról, garanciális javításra adtam le a telefonom. Hétfőn reggel vittem el, és pénteken a garanciálisan javított készülékemet már át is vehettem. Teljes modul csere volt rajta, nem csak a digitalizáló üveg lapot cserélték, ami nekem tökéletes és minőségi munkát jelent. A telefont valóban nem veszik fel, és e-mailre sem reagáltak, ez megnehezítette a kommunikációt, csere telefont nem adtak, ami tény hogy fejlesztési potenciál. Ettől függetlenül meg vagyok elégedve a munkájukkal, és jelezném az értékelés olvasóinak hogy nem kell félni, ha garanciálisan javítható, korrekt a cég és javítja a készüléket. Lehet hogy én a szerencsésebb ügyfelek közé tartozom, de szerintem nincs itt semmi gond.

ZiHER
2 éve

Üdvözlöm! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Szupergyors javítások. Display csere 1 óra alatt. Akkumulátor csere 30 perc. Március 8-22 is...

 • 100 literes bojler bekötés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ma vittem hozzájuk a telefonom. Fél óra múlva hívtak is hogy kész van. Nagyon segítő készek és kedvesek.

Tisztelt megrendelők! AEG készülékek javítása fix áron rejtett költségek nélkül. Keresse ügyfélszolgálatunkat! Most...

 • 100 literes bojler bekötés

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ekkor vettem észre, hogy a sikeres hangszóró csere után a szerviz remek "szakemberei" nem tudták rendesen visszarakni a hátlapot és levált a bal sarka. Ezért megint leadtam a telefonom. Ezután írtam is a panaszkönyvbe!

Javítás, Beüzemelés, Karbantartás, Egyszeri munkadíj, Kedvező árak. Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés.
 • 100 literes bojler bekötés

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Többször volt velük dolgok az évek folyamán, és mindig megbízható, korrekt és udvarias szerelést kaptam. Bátran javaslom másoknak is

Javítás fix áron, rejtett költségek nélkül. Keressen telefonon!
 • 100 literes bojler bekötés

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Barátságos kiszolgálás,szakértő hozzáállás!Már többször vásároltam itt és visszatérek!Mindenkinek ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő 100 literes bojler bekötés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

100 literes bojler bekötés: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a 100 literes bojler bekötés átlagos díja 3900 - 7400 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bojler Szerelők - hogyan válasszunk Pécsen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bojler szerelőt Pécsen?

Most 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KATALIZÁTOR TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek bojler szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: katalizátor tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy bojler szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a katalizátor tisztítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: 100 literes bojler bekötés?

A katalizátor tisztítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas