Aeg mosógép szervíz: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 15 mosógép szerelő közül! Korrekt aeg mosógép szervíz árak: 6500-12200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 mosógép szerelő most online

Bálint

Bálint

Еrdekel.

Botond

Botond

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az aeg mosógép szervíz Pécsen?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Üdv Radován vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. 12.500 Ft tartalmazza a kiszállástt, a hibamegállapítást és az alkatrész nélküli javítást. Rengeteg elégedett ügyféllel és sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk!

 • Aeg mosógép szervíz

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek, ajánlani tudom mindenkinek.

Tisztelt megrendelők! Rövid határidőn belül vállalajuk készülékek javítását országszerte! Megbízható minőség.

 • Aeg mosógép szervíz

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Telefonon keresztül segített.Nagyon köszönjük ! Sikerült.!!!

Sándor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Látogasd meg családias hangulatú üzletünket, és a lehető leggyorsabban segítünk ! Szoftveres javítások. Akkumulátor csere. Töltés javítás.

 • Aeg mosógép szervíz

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Másnapra megjavították a TV készülékemet! Ráadásul eső áztatta állapotban vittem be! Azonnal szétszedték kiszáradni! Köszönöm!

Üdvözlöm a profilomon. Helyszíni gépjavítás Országosan 6 hónap garanciával akár már ma! Márkafüggetlen szerviz 23 éves tapasztalattal a hét 6 napján. Gyors Javítás Akár Ma.

 • Aeg mosógép szervíz

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos a kiérkező szerelő eltévesztette a hibát!!! Ő azt állapította meg, hogy 51.000ft motor csere, a valódi ok érintkezési hiba, javítási díj 0 ft. Tette mindezt 7.000 ft-ért!!!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosogatógép szerelés helyben, gyorsan, sokéves tapasztalattal! Szakszerviz. Mosogatógép javításra van szüksége? Hívjon minket még ma!

 • Aeg mosógép szervíz

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors kiszállás. Elfogadható áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő aeg mosógép szervíz közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Aeg mosógép szervíz: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen az aeg mosógép szervíz átlagos ára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Pécsen az autóhűtő javítás szolgáltatáshoz már 16 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosógép szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 12 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓHŰTŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: autóhűtő javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az autóhűtő javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor mosógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas