Automata mosógép javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 mosógép szerelő közül! Korrekt automata mosógép javítás árak — 3900-7400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 mosógép szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az automata mosógép javítás Pécsen?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Kedves érdeklődő! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. . Regisztrált szerelő. 100% Garancia.

 • Automata mosógép javítás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Félve vittem be a telefonom a sok negatív kritikát olvasva, de pozitívan csalódtam. A kijelző az Xperia Z-men keresztbe megrepedt csak úgy spontán. Mivel olvastam hogy nem csak nekem fordult elő ez a probléma, és a Sony is egy éve tud a problémáról, garanciális javításra adtam le a telefonom. Hétfőn reggel vittem el, és pénteken a garanciálisan javított készülékemet már át is vehettem. Teljes modul csere volt rajta, nem csak a digitalizáló üveg lapot cserélték, ami nekem tökéletes és minőségi munkát jelent. A telefont valóban nem veszik fel, és e-mailre sem reagáltak, ez megnehezítette a kommunikációt, csere telefont nem adtak, ami tény hogy fejlesztési potenciál. Ettől függetlenül meg vagyok elégedve a munkájukkal, és jelezném az értékelés olvasóinak hogy nem kell félni, ha garanciálisan javítható, korrekt a cég és javítja a készüléket. Lehet hogy én a szerencsésebb ügyfelek közé tartozom, de szerintem nincs itt semmi gond.

ZiHER
2 éve

Üdvözlöm! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Szupergyors javítások. Display csere 1 óra alatt. Akkumulátor csere 30 perc. Március 8-22 is...

 • Automata mosógép javítás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ma vittem hozzájuk a telefonom. Fél óra múlva hívtak is hogy kész van. Nagyon segítő készek és kedvesek.

Marianna L.
egy éve

Tisztelt megrendelők! AEG készülékek javítása fix áron rejtett költségek nélkül. Keresse ügyfélszolgálatunkat! Most...

 • Automata mosógép javítás

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ekkor vettem észre, hogy a sikeres hangszóró csere után a szerviz remek "szakemberei" nem tudták rendesen visszarakni a hátlapot és levált a bal sarka. Ezért megint leadtam a telefonom. Ezután írtam is a panaszkönyvbe!

Javítás, Beüzemelés, Karbantartás, Egyszeri munkadíj, Kedvező árak. Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés.
 • Automata mosógép javítás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Többször volt velük dolgok az évek folyamán, és mindig megbízható, korrekt és udvarias szerelést kaptam. Bátran javaslom másoknak is

Javítás fix áron, rejtett költségek nélkül. Keressen telefonon!
 • Automata mosógép javítás

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Barátságos kiszolgálás,szakértő hozzáállás!Már többször vásároltam itt és visszatérek!Mindenkinek ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő automata mosógép javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Automata mosógép javítás: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen az automata mosógép javítás átlagos díja 4200 - 8000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - mi alapján választhatunk Pécsen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosógép szerelőt Pécsen?

Jelenleg 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRLÉS CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: vezérlés csere vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a vezérlés csere mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha mosógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas