Betört tv képernyő javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 tv szerelő közül! Korrekt betört tv képernyő javítás árak — 4000-7500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Pécsen környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 tv szerelő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a betört tv képernyő javítás Pécsen?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Bosszantó amikor foci mérkőzés közben elromlik a távkapcsoló és nem lehet hangot állítani, aztán nem lehet bekapcsolni a tévét. Ilyen esetben a tv távirányító javítását vagy a cseréjét szoktuk javasolni, ennek árait itt találod!
  • Betört tv képernyő javítás

    7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A mester a megrendelés átvétele után azonnal távozott. 2 órába telt, mire eljutott hozzánk a forgalomban. A munkát gyorsan és hatékonyan végezték el, köszönöm a remek munkát! Garanciát adott.

Javítunk bármilyen típusú és méretű televíziót és egyéb megjelenítőt híradástechnikai készüléket: TV - 4K TV - LED TV - LCD TV - 3D - Plazma - Projektor DLP és RGB - Hagyományos TV - CRT - HIFI - DVD Felvevő és Combó - Házimozik és Rendszerek - VIDEO - KAMERA. A berendezések javítása állapot felméréssel bevizsgálással és árajánlat adásával kezdődik. Gazdaságos javításra törekszünk ezért elsődlegesen alkatrész szinten javítjuk a készülékek egységeit, paneljait. A technológiából adódóan a leggyakoribb LCD TV hibák minden típusnál azonosak. Javítást követően órákig járatjuk a készüléket és ha hibamentes, akkor javítottnak nyilvánítjuk és igény szerint hazaszállítjuk.
  • Betört tv képernyő javítás

    3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Minden kiváló, ez a szakember megjavította a plazma TV-t. A megbeszéltek szerint jött a házhoz, mindenféle válás nélkül. Mindent elmondott és megmutatta, hogyan kell csatlakoztatni. Mindenkinek ajánlom. Köszönöm.

Led csere és háttérvilágítás javítás áraink a következőek: ( egyes led sorok között jelentős különbségek vannak költségben, ezért tól – ig irányárakat adok meg ). Ha valamilyen márkás tévéről van szó pl: Lg vagy Samsung akkor valamivel magasabb az ár! Led tv javítás árak: 32″ led tv javítás ár kb. 8.000 Ft – 16.500 Ft között. 39″ ledes tévék szervizelése kb. 8.000 Ft – 19.500 Ft – ig. 40″ led tv szerelő költség kb. 8.000 Ft – 23.500 Ft. 42″ led televízió háttérvilágítás javítás kb. 8.000 Ft – 27.500 Ft között. 47″ mérettől nagy eltérések vannak. Érdemes emailben elküldeni a hibát és a model számot vagy behozni a tévét és akkor pontosan meg tudom mondani érdemes e javítani és mennyibe fog a led javítás kerülni.
  • Betört tv képernyő javítás

    3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó technikus!!! Mindent kijavított, beállította a digitális csatornákat, TV műsorok nagyszerűek!!!! Vidám és udvarias technikus!!!! Mindenkinek ajánlom, szakértő a szakmájában!!!!

Maden N
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő betört tv képernyő javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Betört tv képernyő javítás: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a betört tv képernyő javítás átlagos ára 6100 - 11400 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Pécsen a betört tv képernyő javítás szolgáltatáshoz már 14 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tv szerelőt Pécsen?

Jelenleg 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BETÖRT TV KÉPERNYŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok tv szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tv szerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: betört tv képernyő javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi tv szerelő segítségét?

Egy megbízható tv szerelő a betört tv képernyő javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: betört tv képernyő javítás?

A betört tv képernyő javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy tv szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas