Ignis mosógép szervíz: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 16 mosógép szerelő közül! Korrekt ignis mosógép szervíz árak: 4900-9200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 mosógép szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az ignis mosógép szervíz Pécsen?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Gábor vagyok. Ha nem forog a dob, ha nem indul, ha se kép se hang, ha zakatol HÍVJ és segítünk!

 • Ignis mosógép szervíz

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Ma reggel megmentették az életem! Gyors, kedves kiszolgàlàs, örök hàla!

Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat. Országosan. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.
 • Ignis mosógép szervíz

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Szuper gyorsak, megjavították a kvfőzőnket mely azóta finomabb kávét főz, mint valaha. ;)

Gabi Kohi
2 éve

Pécs dolgozom, megyében is! Bármilyen típusú gázkészülékkel, kazánnal, cirkóval boldogulunk! Minden munkánkra 1 éves garanciát adunk! Hívj minket bizalommal! Gázkészülék szerelés. Gázkészülék javítás.

 • Ignis mosógép szervíz

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Három helyen utasították el a telefonom javítását, ezután találtam rá erre a szervízre. Itt minden probléma nélkül, szerencsémre azonnal vállalták a készülék javítását. Egy óra múlva átvehettem a telefont, amit azóta is gond nélkül használok.

Károly vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1...

 • Ignis mosógép szervíz

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Ha lehetne, nullát adnék a nem teljes körű tájékoztatásért a munkafelvételt illetően. A tisztelt úr elhallgatta, hogy kemény 4500 Ft-ba kerül a bevizsgálás, amikor azt kértem, hogy mondjon egy ...tól-...ig árat. Szánalmas!

Matt D.
2 éve

Kedves érdeklődő! Budapesten alap munkadíjon felül kiszállási díj nincs. Vidéki kiszállásnál is alacsony. Egyeztetéssel 1 óra alatt, 27 éves szakmai múlttal, garanciával. 27 éves szakmai múlttal. Egyeztetéssel 1 óra alatt. hívjon, nem fog csalódni.

 • Ignis mosógép szervíz

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb emberek A legjobb szerelők A legjobb beszélgető partnerek A legszimpatikusabb csapat És én köszönöm :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő ignis mosógép szervíz közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ignis mosógép szervíz: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen az ignis mosógép szervíz átlagos díja 4700 - 8900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - mi alapján választhatunk Pécsen?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosógép szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LENGÉSCSILLAPÍTÓ CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: lengéscsillapító csere vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy mosógép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: mosógép szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A lengéscsillapító csere és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas