Kapszulás kávéfőző javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 szerelő közül! Korrekt kapszulás kávéfőző javítás árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Pécsen közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 szerelő most online

Daniel

Daniel

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kapszulás kávéfőző javítás Pécsen?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Kedves érdeklődő! Gázkészülék javítás, karbantartás. Pontos érkezés, szakszerű, alapos munkavégzés, korrekt, reális árak.

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek,segítőkészek voltak.

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Automata és kapszulás kávégépek szakszerű javítása, karbantartása. Ingyenes bevizsgálás és javítás reális áron. 12 hónap garancia.

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon segítőkész, jó szakember ! Az érdemi munka mellett hasznos tanácsokkal is ellátott ami a későbbi üzemeltetést is megkönnyíti. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani !

Üdv Radován vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. 12.500 Ft tartalmazza a kiszállástt, a hibamegállapítást és az alkatrész nélküli javítást. Rengeteg elégedett ügyféllel és sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk!

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek, ajánlani tudom mindenkinek.

Tisztelt Érdeklődő! Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a kávéfőzők javítása terén. Több mint 15 féle típust javítunk. Krups kávéfőző szerviz. Jura szakszerviz. Kávégép tisztító tabletta.

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Jók korrektek,gyorsak,csak ide járok amikor ifosom van.

Tisztelt megrendelők! AEG készülékek javítása fix áron rejtett költségek nélkül. Keresse ügyfélszolgálatunkat! Most...

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ekkor vettem észre, hogy a sikeres hangszóró csere után a szerviz remek "szakemberei" nem tudták rendesen visszarakni a hátlapot és levált a bal sarka. Ezért megint leadtam a telefonom. Ezután írtam is a panaszkönyvbe!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kapszulás kávéfőző javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kapszulás kávéfőző javítás: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a kapszulás kávéfőző javítás átlagos díja 4400 - 8300 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - mi alapján válasszunk Pécsen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 13 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYSZÓRÓ BEÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő a következő munkával bízható meg bátran: fényszóró beállítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szerelő?

A jó autóvillamossági szerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: kapszulás kávéfőző javítás?

A fényszóró beállítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy autóvillamossági szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas