Kávéfőző szivattyú javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 szerelő közül! Korrekt kávéfőző szivattyú javítás árak — 6700-12600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 szerelő most online

Nandor

Nandor

Еrdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Roland

Roland

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző szivattyú javítás Pécsen?

6700 - 12600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Barnabás vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Országosan. Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés. .

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon profik, szinte mindent megjavítanak. Ha nincs valami készleten pár nap alatt beszerezhető.

Pál Dubnicz
egy éve

A megoldások embere vagyok. Előzze meg gázkészüléke meghibásodását! 12 év tapasztalat a gázkészülékek szerelésében.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kisebb hibákkal, de működő mosógéphez kértünk segítséget. A vége az lett, hogy a mosógép vezérlője a szerelésnél tönkre ment a "szerelő" munkája következtében, és ezért fizettünk (még a parkolást is)... másnak nem ajánlom...

Üdvözlöm a profilomon. Helyszíni gépjavítás Országosan 6 hónap garanciával akár már ma! Márkafüggetlen szerviz 23 éves tapasztalattal a hét 6 napján. Gyors Javítás Akár Ma.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos a kiérkező szerelő eltévesztette a hibát!!! Ő azt állapította meg, hogy 51.000ft motor csere, a valódi ok érintkezési hiba, javítási díj 0 ft. Tette mindezt 7.000 ft-ért!!!

Zoli Geiger
egy éve

Tisztelt Érdeklődő! Célunk az élhető környezet és a működőképes gazdaság összhangjának elterjedése. Tartalmainkkal szeretnénk hozzájárulni a tudatosabb és fenntarthatóbb élethez. Független labortesztek. Pénzt és időt takarít meg. Reklámmentes. Akkreditált laborból.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember, gyors és precíz munkát végez. Csak ajánlani tudom!

Momo
egy éve
Javítás, Beüzemelés, Karbantartás, Egyszeri munkadíj, Kedvező árak. Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés.
 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Többször volt velük dolgok az évek folyamán, és mindig megbízható, korrekt és udvarias szerelést kaptam. Bátran javaslom másoknak is

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző szivattyú javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok