Kerámia főzőlap csere szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 háztartásigép szerelő közül! Korrekt kerámia főzőlap csere árak: 5800-10800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Pécsen környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 háztartásigép szerelő most online

Daniel

Daniel

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerámia főzőlap csere Pécsen?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb gumiabroncs-javítók Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Pécs dolgozom, megyében is! Személyesen akár 1 órán belül. Szervizfutárral országszerte max. 3-4 nap alatt. Alkatrészeinkre garanciát vállalunk. Teljes körű bevizsgálás a rejtett hibák javításáért. Árgarancia. Minőségi Alkatrészek. Élettartam Garancia. Szerviz futár. Magas szakértelem.

 • Kerámia főzőlap csere

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt segítőkész csapat.

Ingyenes helyszíni felmérés, tapasztalt, megbízható szakemberek és rövid határidők! Országosan! Minőségi termékekkel és elismert márkákkal dolgozunk! Most 10 év garanciával. Ingyenes felmérés. Minőségi eszközök. Gyorsan rövid határidővel.
 • Kerámia főzőlap csere

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm a precíz és szép munkát nekik! A laptopomat leejtettem és eltörött a zsanérja, nem lehetett kinyitni. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a helyet, nagyon meg volt elégedve. Amikor bevittem mindent elmondtak és mutattak, felkészítettek rá hogy nem lesz a régi, ahhoz képest nagyon szépen helyre hozták, persze nem tökéletes, de miért ejtettem le. Funkciója azóta is jó, bírja a gyűrűdést, és aki nem tudja hogy javítva volt észre se veszi. Ez majdnem egy éve így van. Köszönöm hogy nem kellett új gépet vennem és hogy ilyen kedvesek voltatok!

Pécs dolgozom, megyében is! Szakembereink tudják, milyen kérdéseket tegyenek fel, hogy a hiba megállapítható legyen.

 • Kerámia főzőlap csere

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

képcsöves tv-t és videót is vittem kb. 5 éve, még mindig jól működnek!

Kedves érdeklődő! Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Gyors kivitelezés. Profi csapat. Több év garancia. Szolgáltatások: Klíma telepítés, Klíma beszerelés.

 • Kerámia főzőlap csere

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Elvittem kijelző cserére az X-em. Pára került a frissen ragasztott kijelző alá majd gariba ki lett cserélve. Most pedig egy fél év sem telt el de elengedte magát baloldalt a kijelző(szemmel be lehet látni a kijelző alá) és erre annyi reakciót kaptam hogy vagy fizessek be még egy kijelzőre vagy húzzam a fejemre a telefonom. El kellett pazaroljam a garanciámat mert pazar módon rakták be a kijelzőmet.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Ingyenes ajánlatkérés. Írásban vagy telefonon. . . Valós értékelések.

 • Kerámia főzőlap csere

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi, gyors munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő kerámia főzőlap csere közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerámia főzőlap csere: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a kerámia főzőlap csere átlagos ára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Pécsen az alufelni felújítás szolgáltatáshoz már 17 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Pécsen?

Most 13 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ALUFELNI FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok háztartásigép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gumiabroncs-javítót hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: alufelni felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy háztartásigép szerelő segítségét?

Egy jó gumiabroncs-javító az alufelni felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: kerámia főzőlap csere?

Az Alufelni felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy gumiabroncs-javítót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas