Külső mosógép szifon bekötése: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 vízszerelő közül! Korrekt külső mosógép szifon bekötése árak — 6000-11300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 vízszerelő most online

Bela

Bela

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a külső mosógép szifon bekötése Pécsen?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Kedves érdeklődő! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. . Regisztrált szerelő. 100% Garancia.

 • Külső mosógép szifon bekötése

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Félve vittem be a telefonom a sok negatív kritikát olvasva, de pozitívan csalódtam. A kijelző az Xperia Z-men keresztbe megrepedt csak úgy spontán. Mivel olvastam hogy nem csak nekem fordult elő ez a probléma, és a Sony is egy éve tud a problémáról, garanciális javításra adtam le a telefonom. Hétfőn reggel vittem el, és pénteken a garanciálisan javított készülékemet már át is vehettem. Teljes modul csere volt rajta, nem csak a digitalizáló üveg lapot cserélték, ami nekem tökéletes és minőségi munkát jelent. A telefont valóban nem veszik fel, és e-mailre sem reagáltak, ez megnehezítette a kommunikációt, csere telefont nem adtak, ami tény hogy fejlesztési potenciál. Ettől függetlenül meg vagyok elégedve a munkájukkal, és jelezném az értékelés olvasóinak hogy nem kell félni, ha garanciálisan javítható, korrekt a cég és javítja a készüléket. Lehet hogy én a szerencsésebb ügyfelek közé tartozom, de szerintem nincs itt semmi gond.

ZiHER
2 éve

Üdvözlöm! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Szupergyors javítások. Display csere 1 óra alatt. Akkumulátor csere 30 perc. Március 8-22 is...

 • Külső mosógép szifon bekötése

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ma vittem hozzájuk a telefonom. Fél óra múlva hívtak is hogy kész van. Nagyon segítő készek és kedvesek.

Tisztelt megrendelők! AEG készülékek javítása fix áron rejtett költségek nélkül. Keresse ügyfélszolgálatunkat! Most...

 • Külső mosógép szifon bekötése

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ekkor vettem észre, hogy a sikeres hangszóró csere után a szerviz remek "szakemberei" nem tudták rendesen visszarakni a hátlapot és levált a bal sarka. Ezért megint leadtam a telefonom. Ezután írtam is a panaszkönyvbe!

Javítás, Beüzemelés, Karbantartás, Egyszeri munkadíj, Kedvező árak. Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés.
 • Külső mosógép szifon bekötése

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Többször volt velük dolgok az évek folyamán, és mindig megbízható, korrekt és udvarias szerelést kaptam. Bátran javaslom másoknak is

Javítás fix áron, rejtett költségek nélkül. Keressen telefonon!
 • Külső mosógép szifon bekötése

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Barátságos kiszolgálás,szakértő hozzáállás!Már többször vásároltam itt és visszatérek!Mindenkinek ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő külső mosógép szifon bekötése közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Külső mosógép szifon bekötése: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a külső mosógép szifon bekötése átlagos díja 6200 - 11600 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Pécsen a zf váltó felújítás szolgáltatáshoz már 23 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Pécsen?

Jelenleg 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ZF VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy vízszerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: zf váltó felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy vízszerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: külső mosógép szifon bekötése?

A zf váltó felújítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas