Leov bojler szervíz szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 19 bojler szerelő közül! Korrekt leov bojler szervíz árak: 4800-9000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Pécsen környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 bojler szerelő most online

Geza

Geza

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a leov bojler szervíz Pécsen?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. A térben és az időben egy dolog közös: soha nem elég. Találja meg az otthonába illőt. Itt az ideje, hogy beszerezzen egy szárítógépet. Rövid útmutatónk segít választani. Ideális frissesség. Csúsztatható polcok. Energiatakarékos. Megbízható tárolás.

 • Leov bojler szervíz

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó szervíz! Megbízhatóak!!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Ingyenes ajánlatkérés. Írásban vagy telefonon. . . Valós értékelések.

 • Leov bojler szervíz

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi, gyors munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Országosan. Hívjon bizalommal.

 • Leov bojler szervíz

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlom. Pontos, időre készenlettek. És korekt áron.

Pécs dolgozom, megyében is! A legismertebb tv típusokhoz. Távirányítók széles választéka.

 • Leov bojler szervíz

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Javításra adtam be a telefonomat, ami új korától fogva tokban, fóliával volt védve. Átvételkor döbbentem láttam, hogy a kijelző alatti részen az ezüst festés lejött, elszíneződött. Mikor szóvá tettem, csípőből jött a tagadás, szerintük ők így vették át! Előkerült a szervizes kolléga, aki elismerte, hogy javítás közben lett ilyen, sajnos előfordul. Ha erre a javítás előtt hívják fel a figyelmemet, akkor lehet nem költök rá inkább. A hibát kijelző cserével lehet orvosolni, de az már nem elérhető, így legalább nem kell felajánlani az ügyfélnek. Javítás árából elengedtek egy részt. Amikor leadtam a telót még meg volt a bizalom, falon oklevelek, első helyezések, de hogy a hibát rögtön az ügyfélre hárítom... Sajnálom, de emiatt megy az 1 csillag.

Gábor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Az SMS-ek, névjegyek, chat üzenetek és az összes multimédia lementhető a készülékedről. Hibás vagy sérült készülékről adatmentés, adatköltöztetés akár kiszállással is.

 • Leov bojler szervíz

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profik, gyorsak,.......... Köszönjük a munkájukat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő leov bojler szervíz közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Leov bojler szervíz: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a leov bojler szervíz átlagos díja 4600 - 8600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Pécsen az opel kormánymű felújítás szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bojler szerelőt Pécsen?

Jelenleg 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést OPEL KORMÁNYMŰ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk bojler szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned ha erre van szükséged: opel kormánymű felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bojler szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő az opel kormánymű felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: leov bojler szervíz?

Az Opel kormánymű felújítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas