Mosógép bekötése konyhába: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 17 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése konyhába árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 vízszerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése konyhába Pécsen?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. A térben és az időben egy dolog közös: soha nem elég. Találja meg az otthonába illőt. Itt az ideje, hogy beszerezzen egy szárítógépet. Rövid útmutatónk segít választani. Ideális frissesség. Csúsztatható polcok. Energiatakarékos. Megbízható tárolás.

 • Mosógép bekötése konyhába

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó szervíz! Megbízhatóak!!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Ingyenes ajánlatkérés. Írásban vagy telefonon. . . Valós értékelések.

 • Mosógép bekötése konyhába

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi, gyors munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Országosan. Hívjon bizalommal.

 • Mosógép bekötése konyhába

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlom. Pontos, időre készenlettek. És korekt áron.

Pécs dolgozom, megyében is! A legismertebb tv típusokhoz. Távirányítók széles választéka.

 • Mosógép bekötése konyhába

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Javításra adtam be a telefonomat, ami új korától fogva tokban, fóliával volt védve. Átvételkor döbbentem láttam, hogy a kijelző alatti részen az ezüst festés lejött, elszíneződött. Mikor szóvá tettem, csípőből jött a tagadás, szerintük ők így vették át! Előkerült a szervizes kolléga, aki elismerte, hogy javítás közben lett ilyen, sajnos előfordul. Ha erre a javítás előtt hívják fel a figyelmemet, akkor lehet nem költök rá inkább. A hibát kijelző cserével lehet orvosolni, de az már nem elérhető, így legalább nem kell felajánlani az ügyfélnek. Javítás árából elengedtek egy részt. Amikor leadtam a telót még meg volt a bizalom, falon oklevelek, első helyezések, de hogy a hibát rögtön az ügyfélre hárítom... Sajnálom, de emiatt megy az 1 csillag.

Gábor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Az SMS-ek, névjegyek, chat üzenetek és az összes multimédia lementhető a készülékedről. Hibás vagy sérült készülékről adatmentés, adatköltöztetés akár kiszállással is.

 • Mosógép bekötése konyhába

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profik, gyorsak,.......... Köszönjük a munkájukat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése konyhába közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése konyhába: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a mosógép bekötése konyhába átlagos ára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Vízszerelők - mi alapján választhatunk Pécsen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Pécsen?

Most 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VW GOLF 5 VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk vízszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: vw golf 5 váltó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy vízszerelő?

A jó autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: mosógép bekötése konyhába?

A vw golf 5 váltó felújítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas