Régi fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt régi fényképezőgép javítás árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Pécsen környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a régi fényképezőgép javítás Pécsen?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Canon, Nikon, Sony, Olympus, fujifilm, Panasonic és egyéb fényképezőgépek javítása. Fizetés készpénzzel és banki átutalással. A javítási idők csökkentése érdekében a pótalkatrészek széles választéka.

  • Régi fényképezőgép javítás

    4000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Összességében elégedett vagyok a munkával. Ajánlanám őt barátaimnak és ismerőseimnek. A legfontosabb, hogy nem változtatná meg az ügyfelekkel való munka ezen elveit, és ugyanebben a szellemben folytatná. Inkább nem pirulok el előttük.

Végezek javítás bármilyen komplexitású tükörreflexes digitális fényképezőgépek, tükör nélküli digitális fényképezőgépek Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Leica, Olympus, Fujifilm, Pentax a lehető legrövidebb időn belül, a diagnózis ingyenes. Több mint 10 éves munkatapasztalat, az árak elfogadhatóak. A diagnosztika írni vatsap, hívás megadott profil szám, csatolja a fényképeket a technika, a modell és a probléma jellege, a legtöbb esetben, távolról tájékozódhat a költségek és a célszerűség a javítás. A technika futárszolgálattal történő kiszállítása a választás szerint, Budapesten keresztül nem drága, más városokból a költségek a technika méretétől és súlyától függnek.

  • Régi fényképezőgép javítás

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm szépen a minőségi kivitelezést a nikon d80-as készülékem zárján. Bónuszként kisebb vaku- és lencsehibákat is javított. Gyors és profi!!!

Fflufde
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő régi fényképezőgép javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a régi fényképezőgép javítás átlagára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles értékeléseket?

Pécsen a mazda szerviz szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Pécsen?

Most 19 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MAZDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: mazda szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fényképezőgép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A mazda szerviz és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas