Telefon usb csatlakozó javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 telefon szerelő közül! Korrekt telefon usb csatlakozó javítás árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Pécsen közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 telefon szerelő most online

János

János

Еrdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon usb csatlakozó javítás Pécsen?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Pécs dolgozom, megyében is! Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.

Főbb szolgáltatásaink:, asztali telefon javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon kijelző karc javítás, asztali telefon javítás, mobiltelefon javítás

  • Telefon usb csatlakozó javítás

    6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Minden nagyszerű volt, az akkumulátorcsere gyors, jó és megbízható volt.

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Gyári és nem gyári alkatrészek ismert, megbízható gyártóktól. Hívjon ma. Oldalunkon folyamatosan bővülő választák várja a vásárlókat.

Amiket vállalok:, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon képernyő javítás, telefon kijelző karc javítás, beázott iphone javítás, iphone 8 akkumulátor csere

  • Telefon usb csatlakozó javítás

    3100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nem ez az első alkalom, hogy Igor szolgáltatásait igénybe vettem. Minden, mint mindig, gyors, pontos, kiváló minőségű és olcsó.

Üdv István vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Szolgáltatásaink:, iphone se akkumulátor csere, telefon adatmentés, mobiltelefon javítás, telefon hangszóró javítás, telefon usb csatlakozó javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon akkumulátor csere, telefon szoftver javítás, telefon usb csatlakozó javítás, kijelző csere, samsung kijelző csere

  • Telefon usb csatlakozó javítás

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kicserélte az akkumulátort - most már lehet élni) a telefont is megtisztította és még a képernyő üvegét is felújította...bónusz) nagyon szép!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon usb csatlakozó javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon usb csatlakozó javítás: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a telefon usb csatlakozó javítás átlagára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi véleményeket?

Pécsen a telefon usb csatlakozó javítás szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Pécsen?

Jelenleg 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON USB CSATLAKOZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált telefon szerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: telefon usb csatlakozó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó telefon szerelő?

Egy megbízható telefon szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: telefon usb csatlakozó javítás?

A telefon usb csatlakozó javítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy telefon szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas