Varrógép motor javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 14 varrógép szerelő közül! Korrekt varrógép motor javítás árak: 6000-11300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Pécsen környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 varrógép szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Győző

Győző

Sok tapasztalatom van

David

David

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a varrógép motor javítás Pécsen?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

Pécs dolgozom, megyében is! Személyesen akár 1 órán belül. Szervizfutárral országszerte max. 3-4 nap alatt. Alkatrészeinkre garanciát vállalunk. Teljes körű bevizsgálás a rejtett hibák javításáért. Árgarancia. Minőségi Alkatrészek. Élettartam Garancia. Szerviz futár. Magas szakértelem.

 • Varrógép motor javítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt segítőkész csapat.

Ingyenes helyszíni felmérés, tapasztalt, megbízható szakemberek és rövid határidők! Országosan! Minőségi termékekkel és elismert márkákkal dolgozunk! Most 10 év garanciával. Ingyenes felmérés. Minőségi eszközök. Gyorsan rövid határidővel.
 • Varrógép motor javítás

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm a precíz és szép munkát nekik! A laptopomat leejtettem és eltörött a zsanérja, nem lehetett kinyitni. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a helyet, nagyon meg volt elégedve. Amikor bevittem mindent elmondtak és mutattak, felkészítettek rá hogy nem lesz a régi, ahhoz képest nagyon szépen helyre hozták, persze nem tökéletes, de miért ejtettem le. Funkciója azóta is jó, bírja a gyűrűdést, és aki nem tudja hogy javítva volt észre se veszi. Ez majdnem egy éve így van. Köszönöm hogy nem kellett új gépet vennem és hogy ilyen kedvesek voltatok!

Pécs dolgozom, megyében is! Szakembereink tudják, milyen kérdéseket tegyenek fel, hogy a hiba megállapítható legyen.

 • Varrógép motor javítás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

képcsöves tv-t és videót is vittem kb. 5 éve, még mindig jól működnek!

Kedves érdeklődő! Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Gyors kivitelezés. Profi csapat. Több év garancia. Szolgáltatások: Klíma telepítés, Klíma beszerelés.

 • Varrógép motor javítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Elvittem kijelző cserére az X-em. Pára került a frissen ragasztott kijelző alá majd gariba ki lett cserélve. Most pedig egy fél év sem telt el de elengedte magát baloldalt a kijelző(szemmel be lehet látni a kijelző alá) és erre annyi reakciót kaptam hogy vagy fizessek be még egy kijelzőre vagy húzzam a fejemre a telefonom. El kellett pazaroljam a garanciámat mert pazar módon rakták be a kijelzőmet.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Ingyenes ajánlatkérés. Írásban vagy telefonon. . . Valós értékelések.

 • Varrógép motor javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi, gyors munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő varrógép motor javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Varrógép motor javítás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a varrógép motor javítás átlagára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Varrógép Szerelők - hogyan válasszunk Pécsen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok varrógép szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ VIZSGÁZTATÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy varrógép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával bízható meg bátran: autó vizsgáztatás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a varrógép szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: varrógép motor javítás?

Az Autó vizsgáztatás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas