Villanybojler vízkőtelenítés: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 bojler szerelő közül! Korrekt villanybojler vízkőtelenítés árak — 6300-11900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Pécsen közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 bojler szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

adam

adam

Sok tapasztalatom van

Roland

Roland

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a villanybojler vízkőtelenítés Pécsen?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. A térben és az időben egy dolog közös: soha nem elég. Találja meg az otthonába illőt. Itt az ideje, hogy beszerezzen egy szárítógépet. Rövid útmutatónk segít választani. Ideális frissesség. Csúsztatható polcok. Energiatakarékos. Megbízható tárolás.

 • Villanybojler vízkőtelenítés

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó szervíz! Megbízhatóak!!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Ingyenes ajánlatkérés. Írásban vagy telefonon. . . Valós értékelések.

 • Villanybojler vízkőtelenítés

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi, gyors munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Országosan. Hívjon bizalommal.

 • Villanybojler vízkőtelenítés

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlom. Pontos, időre készenlettek. És korekt áron.

Pécs dolgozom, megyében is! A legismertebb tv típusokhoz. Távirányítók széles választéka.

 • Villanybojler vízkőtelenítés

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Javításra adtam be a telefonomat, ami új korától fogva tokban, fóliával volt védve. Átvételkor döbbentem láttam, hogy a kijelző alatti részen az ezüst festés lejött, elszíneződött. Mikor szóvá tettem, csípőből jött a tagadás, szerintük ők így vették át! Előkerült a szervizes kolléga, aki elismerte, hogy javítás közben lett ilyen, sajnos előfordul. Ha erre a javítás előtt hívják fel a figyelmemet, akkor lehet nem költök rá inkább. A hibát kijelző cserével lehet orvosolni, de az már nem elérhető, így legalább nem kell felajánlani az ügyfélnek. Javítás árából elengedtek egy részt. Amikor leadtam a telót még meg volt a bizalom, falon oklevelek, első helyezések, de hogy a hibát rögtön az ügyfélre hárítom... Sajnálom, de emiatt megy az 1 csillag.

Gábor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Az SMS-ek, névjegyek, chat üzenetek és az összes multimédia lementhető a készülékedről. Hibás vagy sérült készülékről adatmentés, adatköltöztetés akár kiszállással is.

 • Villanybojler vízkőtelenítés

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profik, gyorsak,.......... Köszönjük a munkájukat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő villanybojler vízkőtelenítés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Villanybojler vízkőtelenítés: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a villanybojler vízkőtelenítés átlagos ára 6600 - 12300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Pécsen a fék javítás szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bojler szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bojler szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: fék javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bojler szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a fék javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: bojler szerelő?

Ha profi autószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A fék javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas