Háztól házig szállítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 teherszállító közül! Korrekt háztól házig szállítás árak: 2500-4700 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 teherszállító most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a háztól házig szállítás Pécsen?

2500 - 4700 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Laptopod zsanérja eltört? Nehezen nyitható / zárható a laptop? Laptop szervizünkben a laptop zsanér csere nem probléma. Előfordul, hogy a zsanér kiszakad a laptop alsó burkolatából, vagy a laptop felső burkolatából. Ilyenkor az adott laptop burkolati elemet cserélni kell, mert valószínű elöregedett a csavarpersely körüli műanyag rész ami tartotta a zsanért. Sokszor láttunk már olyan eseteket is, amikor a zsanér a laptopnak az LCD hátlapjából szakad ki, ezáltal cserélni kellett az LCD hátlapot.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, Laptop SSD MSATA meghajtó csere, Monitor javítás, Monitor szerviz, Laptop akkumulátor, Laptop SSD SATA normál 2.5 inches meghajtó csere

 • Háztól házig szállítás

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

A szerelő azonnal jött, részletes tájékoztatást adott a problémáról, és tanácsot adott, hogy mit tegyünk, de a helyszínen nem tudjuk megjavítani. Nincs reklamáció, jó munkát végzett!

Tamás
Tamás 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Expressz tisztítás normál laptophoz. 2 órán belül alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 14990 Ft Munkaidő: 2 óra

Szerviz szolgáltatásunk:, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások, Asztali videókártya javítás, Márkafüggetlen laptop szervíz, Hibajelzés az operációs rendszer betöltődésekor, BIOS javítás, írás, csere

 • Háztól házig szállítás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szó szerint azonnal reagált a kérésre, gyorsan megérkezett, és mindent gyorsan és hatékonyan csinált! Bónuszként nagyon pozitív és nyitott ember! Minden nagyszerű, minden szuper!

Péter
2 éve

Kedves érdeklődő! Laptop javítás gyorsan és hatékonyan. Hozd el hozzánk meghibásodott laptopodat, legyen szó bármilyen típusról, garantáltan megjavítjuk. Gyors, precíz és megbízható laptop szerviz {город} – 12 év tapasztalattal.

Főbb szolgáltatásaink:, CPU és RAM hibák, Laptop billentyűzet javítás, Műanyag burkolati elemek cseréje, Törött, bizonytalan érintkezés a portoknál(USB, FireWire, PS2, RS232, printer port, VGA, PCMCIA,audio be/ki+mikrofon), BGA chip csere

 • Háztól házig szállítás

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember! Minőségi. Megbízható. Ajánljuk őt. Újra megnézzük. Biztosak vagyunk benne, hogy legyőzzük a nehezen kezelhető technológiát! Köszönöm, Max.

Papa Pap
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Laptopjavítás ingyenes bevizsgálással. Nálunk nincs bevizsgálási díj, átvételi díj , szállítási díj. Acer notebook szervíz III.kerület,Asus notebook szervíz III.kerület,Alienware szervíz III.kerület,Dell notebook szervíz III.kerület,HP notebook szervíz III.kerület,Lenovo notebook szervíz III.kerület,Toshiba notebook szervíz III.kerület,Samsung laptop szervíz III.kerület,Toshiba laptop szervíz III.kerület, DELL laptop szervíz III.kerület, Asus laptop szervíz III.kerület, Acer laptop szervíz III.kerület, Lenovo(ThinkPad) laptop szervíz III.kerület, HP laptop szervíz III.kerület, Packard Bell laptop szervíz III.kerület, Benq laptop szervíz III.kerület

Munkáim:, BGA chip csere, DVD meghajtó csere, Számítógép javítás, (teljes külső és belső + újrapasztázás), BGA javítás, Video chip. Északi híd , Déli híd csere

 • Háztól házig szállítás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Volt egy diagnosztika, meghagyta az eszközt a lemezekről történő adatmásoláshoz, tanácsot adott neki, hogy milyen külső meghajtókra van szükségem, és elküldte neki a modellek referenciáit.

Tisztelt megrendelők! Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Véletlenszerű kikapcsolások, lefagyások, Ps4 kontroller javítás, Ps4 kontroller javítás, Műanyag burkolati elemek cseréje, Laptop SSD MSATA meghajtó csere

 • Háztól házig szállítás

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Ő egy profi! Gyorsan megtalálta a problémát, kijavította, és jó megoldást javasolt a termék frissítésére, amit ezúton is szeretnék megköszönni neki. Mindenkinek ajánlom őt.

Laptop szerviz a legmegbízhatóbb, mert minden javításra garanciát adunk. Nem kell aggódnia, mert akkor is segítünk Önnek ha bármilyen probléma adódik a későbbiekben, ehhez mindössze a javításról készült számlát kell megőriznie.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Alaplapjavítás áramköri szinten, Fujitsu-Siemens notebook javítás, laptop szerviz, DVD meghajtó csere, Laptop tisztítás, Memória bővítés

 • Háztól házig szállítás

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nincs megjegyzés az ezermesterre. Minden rendben van. Sajnos a problémát nem sikerült a végsőkig megoldani, mivel a körülmények nem voltak a kezében. Nagyon ajánlom őt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító háztól házig szállítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Háztól házig szállítás: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a háztól házig szállítás átlagára 2500 - 4700 Ft. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan válasszunk Pécsen?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Pécsen?

Jelenleg 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZTÓL HÁZIG SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító ezzel a feladattal bízható meg: háztól házig szállítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi teherszállító?

Egy megbízható teherszállító pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha teherszállítót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas