Szállítási sérült mosógép: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 27 teherszállító közül! Korrekt szállítási sérült mosógép árak — 1800-3500 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Pécsen közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 teherszállító most online

Viktor

Viktor

A környeken vagyok.

Jenő

Jenő

Ingyenes kiszallas.

Zoltan

Zoltan

Szállítás 0-24

Mennyibe kerül a szállítási sérült mosógép Pécsen?

1800 - 3500 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Üdvözlöm a profilomon. Megbízható laptop szerviz, ahol korrekt árrakal és rövid határidőkkel fog találkozni. Vállaljuk minden típusú laptop és tablet teljes körű szervizelését.

Szolgáltatásaink:, Operációs rendszer telepítés, DVD meghajtó csere, DVD meghajtó csere, Instabil operációs rendszer, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások

 • Szállítási sérült mosógép

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkész volt a számítógépemmel kapcsolatban, nagyon udvarias volt és elvégezte a munkát! Nagyon ajánlom, és továbbra is ezt fogom tenni magam is!

Zoltán vagyok. Alkatrészek cseréje. Ha meghibásodott az alaplap, ha a géped nem kapcsol be, vagy nem tölti az akkumulátort, akkor is megjavítjuk, 2-3 nap alatt. Ha táskaszámítógépednek elromlott a videókártyája, pixelekre hullik a kép, csíkos vagy szemetes – netán egyszerűen csak nincs kép a kijelzőn, akkor a videókártyát kicseréljük 7-14 nap alatt.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Processzor upgrade, Laptop javítás, Laptop billentyűzet javítás, Kék képernyő, lefagyások, Express laptop tisztítás

 • Szállítási sérült mosógép

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm! Hamar megérkezett, és segített megoldani a PC-vel kapcsolatos problémát. Nagyon elégedett a munkával és a számítógépekkel kapcsolatos szakmai tanácsokkal.

Üdv Csaba vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Csatlakozó csere. Ha a készülékednek kitört a tápcsatlakozója (ahova a töltőt dugod) vagy tönkrement USB-je vagy internet (LAN) csatlakozója vagy hang csatlakozója, ahova a mikrofon vagy a fejhallgató dugóját nyomod, akkor kicseréljük 1 nap alatt

Főbb szolgáltatásaink:, BIOS javítás, írás, csere, Kategóriák, Laptop zsanér, Lassú a szoftverek működése, Express DC csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…)

 • Szállítási sérült mosógép

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Minden kiváló, a szakember nagyon gyorsan megoldotta a problémát, és a megbeszéltek szerint felár ellenében pluszmunkát végzett. A szerelő udvarias volt.

Gábor
Gábor 5671 Békéscsaba Online

Üdvözlöm! Nincs olyan probléma, amiben ne tudnánk megoldást nyújtani. Laptop billentyűzet csere - Ingyenes beépítés. Laptop ventilátor csere - Ingyenes beépítés. Laptop alsó burkolat csere - Ingyenes beépítés. Laptop felső burkolat csere - Ingyenes beépítés. Laptop touchpad csere - Ingyenes beépítés. Laptop kijelző keret csere - Ingyenes beépítés. Laptop kijelző hátlap csere - Ingyenes beépítés. Laptop zsanér csere - Ingyenes beépítés. Laptop memória bővítés - Ingyenes beépítés. Laptop SSD vagy HDD csere/bővítés - Ingyenes beépítés.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, Express laptop tisztítás, Laptop dc csatlakozó javítás, Számítógép összeszerelés, Véletlenszerű kikapcsolások, Laptop billentyűzet javítás, gomb pótlással

 • Szállítási sérült mosógép

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kedves és udvarias volt. Igaz, később volt egy probléma, de ez nem a varázsló miatt volt, visszaállította a készüléket, és minden rendben van. Egyelőre jól működik.

Tisztelt megrendelők! Teljes laptop külső-belső tisztítás. Laptop szervizünkben a teljes tisztítás költsége bruttó 9.990 forint, és a javítás 1 munkanapot vesz igénybe.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Laptop winchester (HDD) csere, PC számítógép szerviz, Laptop tisztítás, USB csatlakozó csere, Netbook ZIF PATA 1.8 inches wincheseter csere

 • Szállítási sérült mosógép

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A számítógép régi, de a technikus gyorsan a végére járt a dolognak, telepítette az operációs rendszert és az irodát, és minden rendben működik. Köszönjük a szolgáltatást!

Dávid vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Szakszervizeink a legjobb szakemberekkel, a legjobb szervizelési feltételek mellett, a legjobb áron, gyors, zökkenőmentes, akár megvárható laptop szervizelési lehetőséggel állnak rendelkezésedre! Ne habozz, ha laptopodban hibás működést tapasztalsz, melyet nem tudsz elhárítani, hiszen sokszor egy kisebb hiba vezethet akár az egész gép összeomlásához és nagy károkat okozhat laptopodban.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, Laptop SATA normál 2.5 inches winchester csere, Laptop szervíz, Nintendo switch javítás, Javítási szakvélemény (pl. biztosításhoz), Express laptop tisztítás

 • Szállítási sérült mosógép

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon menő technikus! Mindent gyorsan és hatékonyan csinált. Mindenkinek ajánlom. Csak egy névleges díjat vett fel a munkáért, olcsóbb, mintha magam csináltam volna.Köszönöm szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító szállítási sérült mosógép közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szállítási sérült mosógép: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a szállítási sérült mosógép átlagos ára 1800 - 3500 Ft. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Pécsen a szállítási sérült mosógép szolgáltatáshoz már 35 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Pécsen?

Most 27 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZÁLLÍTÁSI SÉRÜLT MOSÓGÉP szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált teherszállítót keresned ha szükséged van erre: szállítási sérült mosógép.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó teherszállító?

A jó teherszállító pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: teherszállító?

Ha egy megfelelő teherszállító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A szállítási sérült mosógép és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas