Boudoir fotózás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Fotóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotós szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 47 fotós közül! Korrekt boudoir fotózás árak: 15500-29100 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 fotós most online

Mihály L.

Mihály L.

Kedvezményt adok

Bertalan T.

Bertalan T.

Tapasztalt vagyok

Máté D.

Máté D.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a boudoir fotózás Pécsen?

15500 - 29100 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotósk Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotóst!

 • Boudoir fotózás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mi a Demo anyag forgatási helyszínének választottuk. Elég romos helyszínen van az épület, de a hátterek és a tágas tér a kreatív felületek kárpótoltak. Nálunk nagyjából rendben volt a dolog, nagyon rá voltunk Fókuszálva a projektre, de így is feltűnt, hogy a mosdó nagyon büdös volt és cseppet sem bizalom gerjesztő, valamint belül sem tűnt olyan rendezettnek, mint ahogy az oldalon szereplő fotókon. Trükkös volt a sok nehéz bőrönddel felhurcolkodni, de este sötétben jöttünk el és vakon botorkáltunk le a bőröndökkel a lépcsőn, ami igen veszélyes volt. Próbáltunk telefon vakuval világítani, de tele volt a kezünk és többször is megbotlottunk. Nem történt baj, de világítás jól jött volna. Összességében nem rossz választás, de ezeket jobb ha tudja az aki oda megy.

Mihály
2 éve

 • Boudoir fotózás

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyszerü 1. osztájú képek !!! Teljes megelégedetség

Endre
2 éve

 • Boudoir fotózás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Ha a legjobb nem elég, mert zseniális kell, akkor ő szállítja a megoldást. Alkot, túl a tökéletesen. És mindehhez elég csak azt mondani neki, hogy "Csináld úgy, ahogy gondolod."

László
2 éve

 • Boudoir fotózás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Három éve, hogy először dolgoztam Attilával és azóta is több közös projektünk volt már. Mindig maximálisan elégedett vagyok a munkájával. Pontos, gyors és minőségi munkát képvisel.

András
2 éve

 • Boudoir fotózás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Mindig tiszta, rendezett! Csak ajánlani tudom a fotósoknak bérlésre

Tamás
2 éve

 • Boudoir fotózás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb döntés volt, hogy Viktort kértük fel a nagy nap megörökítésére. Türelme, profizmusa és rugalmassága egyszerűen tökéletes. Örülök neki, hogy pillanat képek is vannak benne, ami mindent is át ad annak, aki nézi a képeket. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, mi még biztos felkérjük egy két alkalom megerősítésére. Niki és Barni

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotós boudoir fotózás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kapu szerelés: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a kapu szerelés átlagára 4100 - 7700 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján választhatunk Pécsen?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Pécsen?

Ebben a pillanatban 47 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAPU SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk lakatost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakatost keresned ha erre van szükséged: kapu szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi lakatos segítségét?

Egy jó lakatos a kapu szerelés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: kapu szerelés?

A kapu szerelés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy lakatost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas