Egyszerűsített végelszámolás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 41 könyvelő közül! Korrekt egyszerűsített végelszámolás árak — 21400-40100 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 könyvelő most online

Attila T.

Attila T.

Tudok segíteni.

Farnaz G.

Farnaz G.

Közeli megoldás.

Kálmán M.

Kálmán M.

Érdekel.

Mennyibe kerül az egyszerűsített végelszámolás Pécsen?

21400 - 40100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Hajdu Szilvia vagyok, a Hajdu Könyvelő Iroda Bt. ügyvezetője. 20 éve foglalkozom könyveléssel, több mint 10 éve saját irodát hoztam létre. Miskolcon, Diósgyőrben található az iroda. Vállalok könyvelést távmunkában is, sok ügyfelem budapesti, illetve vidéki. Zephyr Integra programmal dolgozom, amely szintén egy 20 éves múlttal rendelkező program rengeteg lekérdezhetőségi lehetőséggel. Számomra kiemelt fontosságú az ügyfeleimmel a rendszeres kommunikáció, tájékoztatás a változásokról és egyéb adózási lehetőségekről, illetve a könyvelési anyagok naprakész feldolgozása. Nagyon elhivatottnak érzem magam, és szerencsésnek, hogy a hobbim lehet a munkám. SZOLGÁLTATÁSOK: Társaságok, egyéni vállalkozók, társasházak, szociális szövetkezetek, lakásszövetkezetek, civil szervezetek teljes körű könyvelése, bérszámfejtése, hatóságok előtti képviselete.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, naprakész tudású mindent is megoldunk típusú könyvelőiroda. Ne keress tovább, megtaláltad amire szükséged van! :)

Richárd
2 éve

Miskolci könyvelőirodánk számviteli szolgáltatást nyújt egyéni és társas vállalkozók (kft., bt., kkt., zrt.), egyesületek, alapítványok, civil szervezetek, szövetkezetek (szociális szövetkezet), őstermelők és magánszemélyek részére. Szolgáltatásaink akár országos szinten (távkönyvelés) is igénybe vehetők.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló válaszidők, segítőkész, korrekt, kompetens.

Éva
2 éve

Rákosy Katalin egyéni vállalkozó vagyok. 25 éves szakmai tapasztalatom van a könyvelés területén. Regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem. Vállalom egyéni vállalkozó és cégek könyvelését. Ügyfeleimmel maximálisan együttműködöm, bármikor el tudnak érni.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kedvesek, segítőkészek és viszonylag olcsón dolgoznak.

Kinga
2 éve

Tudatos Könyvelés Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Mióta vállalkozásom van, azóta dolgozom a Ködmön Könyvelőirodával. És azóta elégedett vagyok. Teljesen, nagyon. A szolgáltatással éppúgy, mint az ügyfél élménnyel. Vagyis azzal, ahogyn ügyfélknt megélem ezt a kapcsolatot. Szuper élmény velük beszélni, Kriszta kezében tudni a dolgaimat. Mert biztonságot ad és mindíg megnyugtató választ kapok a kérdéseimre.

Anikó
2 éve

Professzionális Könyvelés Rugalmas könyvelés – felkészülés az adóügyi elszámolásra aggodalom és rohanás nélkül.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

10/10 would makro my micro again

István
3 éve

Könyvviteli szolgáltatás Keress új könyvelőt cégedhez Ingyenes keresés 1 perc alatt. Válassza ki szabadon. Kell majd egy jó könyvelő. Kérjen ajánlatot. Kiváló könyvelők. Gyors, hatékony választás. Ajánlatok táblázatban. Országos névjegyzék. Találd meg a legjobbat.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt konyveloceg

György
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő egyszerűsített végelszámolás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik bútor restaurálás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen az antik bútor restaurálás átlagos díja 27900 - 52400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Pécsen az antik bútor restaurálás szolgáltatáshoz már 51 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok antikbútor restaurátort Pécsen?

Most 39 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ANTIK BÚTOR RESTAURÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy antikbútor restaurátor?

Egy antikbútor restaurátor a következő feladattal kereshető meg: antik bútor restaurálás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a antikbútor restaurátor?

A jó antikbútor restaurátor pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: antik bútor restaurálás?

Az Antik bútor restaurálás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy antikbútor restaurátort bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas