Kötelező könyvvizsgálat szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 42 könyvelő közül! Korrekt kötelező könyvvizsgálat árak — 29200-54800 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 könyvelő most online

István K.

István K.

Kedvezményt adok

Edina L.

Edina L.

Tapasztalt vagyok

Gábor K.

Gábor K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kötelező könyvvizsgálat Pécsen?

29200 - 54800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Mérlegeljen és követeljen biztonságot! Társaságunk az aktuális számviteli előírásoknak megfelelően, a határidők betartásával nyújt komplex könyvviteli szolgáltatást olyan cégeknek, akik megbízható, hosszú távú partnert keresnek. Csapatunk sok éves szakmai múlttal rendelkezik a könyvelés területén. Szeretné nyomon követni költségei, bevételei és eredménye alakulását? Szeretne időben hozzájutni minden, cégét érintő információhoz? Amennyiben úgy érzi, hogy vállalkozását nagyobb biztonságban szeretné tudni, szeretné elkerülni az esetleges büntetéseket, bírságokat, vagyis nyugodtan szeretne aludni, akkor várjuk Önt is budai irodánkban! 7 ok, hogy miért válasszon minket? 1, Kizárólag sok éves tapasztalattal rendelkező mérlegképes könyvelők: Nem hiszünk a nevét adó könyvelő + munkát elvégző adatrögzítők” modellben. Ügyfeleink bizonylataival szakmai tapasztalattal bíró pénzügyminisztériumnál regisztrált mérlegképes könyvelő kollégáink dolgoznak. 2, Folyamatos kapcsolattartás: Önnel a cég vezetője vagy egy mérlegképes könyvelő szakértőnk fogja tartani a kapcsolatot, nem recepciós vagy adatrögzítő. 3, Magas szintű szakképzettség: Munkatársaink a mérlegképes könyvelő végzettség mellett további képesítésekkel rendelkeznek. (Okleveles közgazdász, adótanácsadó) 4, Nincs hűségnyilatkozat: Nem szerződéssel akarjuk Önt magunkhoz láncolni, hanem az elvégzett munkánk minőségével. 5, Elégedett ügyfelek: Bizalommal és elégedettséggel jutalmaznak bennünket üzletfeleink. 6, Felelősségbiztosítással rendelkezünk. 7, Teljes és örökre szóló titoktartás.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Disgusting communication with clients

Leó
2 éve

Társaságunk több mint 20 éve lát el könyvelői feladatokat. Főként dunántúli mikro- és kis-középvállalkozások, egyéni vállalkozók részére nyújtjuk szolgáltatásainkat. Ügyfélkörünk a gazdaság szinte valamennyi szektorára kiterjed a termék előállítástól a szolgáltatásig. Szakembereink képzettek, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül precíz, felkészült csapat. Csak ajánlani tudom őket.

József
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelőként, több éves adóellenőri tapasztalattal az alábbi szolgáltatásokat biztosítom ügyfeleimnek:

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Erzsi már 2 éve könyvel nekem. Minden szuper vele. Gyors, precíz. Csak ajánlani tudom :)

Vanessza
2 éve

Könyvelőirodánkat Érden a Botond utca 33. szám alatti ingatlanban találja meg. Az ingatlan kizárólag a vállalkozást szolgálja, külön tárgyaló helységgel is rendelkezik, melyben akár késői időpontban is tudjuk fogadni ügyfeleinket. Vállalkozásunk létrehozásakor az volt a célunk, hogy ne csak egy adatrögzítő iroda legyünk a sok közül, hanem egy olyan könyvelési szolgáltatást végző irodát működtessünk, mely rendszeresen tájékoztatja, tanácsokkal látja el és figyelmezteti ügyfeleit a várható nehézségekre. Véleményünk szerint egy jó könyvelő már a vállalkozás megkezdésekor látja, hogy az adott tevékenység mellett milyen adófizetési kötelezettségek várhatóak és ezek alapján tud adózási módot és akár vállakozási formát javasolni. Kezdetben egy betéti társaságként végeztünk számviteli munkát, majd 2007. 09. 02-án megalakítottuk a Profi-Kont 2007 Kft.-t magyar magánszemélyek közreműködésével. Regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel, több éves szakmai gyakorlattal, könyvvizsgálati lehetőséggel és ügyvédi háttérrel rendelkezünk.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kedves társaság, nagyon jól dolgoznak. Mindent elmondanak úgy hogy én is megértsem, a könyvelés és a bérszámfejtés 5*. Mindenkinek ajánlom Őket!

Fruzsina
2 éve

Több,mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött az alábbiakat tudjuk biztosítani az Ön vállalkozásának: - Precíz és megbízható számviteli és adótanácsadói szolgáltatás - Optimalizált működés elősegítése - Mindig elérhető és felkészült kollégák - Komplex szolgáltatás (könyvvizsgáló, ügyvédi együttműködés) Szolgáltatásaink: - Cégek és egyéni vállalkozások könyvelése - Bérszámfejtés - Mérlegkészítés - SZJA bevallás - Hatóságok előtti képviselet

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A JOY TFA az a vállalkozás, ahogyan az ügyfelek elképzelik a könyvelést.

Tamás
2 éve

Adótanácsadás, adószakértés, adótervezés Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit. 10 éves tapasztalat. Kiemelkedő felkészültség. Gazdasági büntetőjog. Adószakértő ügyvédek.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, alapos könyvelő.

Mihály
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kötelező könyvvizsgálat közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágyvég kárpitozás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen az ágyvég kárpitozás átlagos ára 23400 - 43800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Pécsen az ágyvég kárpitozás szolgáltatáshoz már 55 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Pécsen?

Most 42 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÁGYVÉG KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost hívnod akkor, ha erre van szükséged: ágyvég kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: ágyvég kárpitozás?

Az Ágyvég kárpitozás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas