Video digitalizálás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Videó Digitalizálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videó digitalizáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 42 videó digitalizáló közül! Korrekt video digitalizálás árak: 2700-5100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 videó digitalizáló most online

Árpád L.

Árpád L.

Kedvezményt adok

Mária B.

Mária B.

Tapasztalt vagyok

István H.

István H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a video digitalizálás Pécsen?

2700 - 5100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videó digitalizálók Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videó digitalizálót!

 • Video digitalizálás

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Jól felszerelt, kényelmes a stúdió. Fanni pedig nagyon kedves, segítőkész volt velünk.!

Mónika
2 éve

 • Video digitalizálás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Kedvelem.

Imre
2 éve

 • Video digitalizálás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Fast service, friendly staff and good photos.

Tünde
2 éve

 • Video digitalizálás

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Rajtam kívül biztos sokan vannak úgy vele,hogy ha fotózásról van szó,elkezdenek feszengeni... Na,de adott volt egy helyzet,hogy nyertünk Púder kutyusommal egy fotózást,aminek nagyon örültünk :))) Meg persze ki ne szeretne jó kis közös fotókat kutya társáról és társával?! ❤ Legnagyobb meglepetésemre a Cooper Photonál töltött közel 2 óra olyan gyorsan elszaladt,mint egy pillanat,hála a közvetlen,kedves,nyitott,barátságos és nem utolsó sorban profi fotósnak és hasonlóan zseniális segítőjének! 😀 És ami az ettől is nagyobb csoda: vannak olyan képek,ahol nem csak a mindig gyönyörű agaramért vagyok oda,hanem még magamról is találtam tetszetős fotókat! 😀 Ez pedig tényleg nagy szó! 😛 Szóval köszönjük a csodás képeket és jó szívvel ajánljuk Púderrel mindenkinek a Cooper Photot! ❤

Petriko
2 éve

 • Video digitalizálás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük szépen a sok szép képet. Nagyon jó volt a fotózás, igazán türelmesek voltak a két igencsak aktív kutyánkkal! :)

Zsolt
2 éve

 • Video digitalizálás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Sehr professioneller und sympathischer Fotograf, der schnell auf meine Anfrage geantwortet und alles ausführlich erklärt. Beim Shooting selbst lief alles wie besprochen ab. Die Atmosphäre war super entspannt und das Resultat hat meiner Mama und mir super gut gefallen. Die Auswahl und Bearbeitung Bilder lief ebenfalls problemlos und schnell ab, so dass wir zwei Tage nach dem Shooting schon die finalen Bilder erhalten haben. Absolute Empfehlung!

Flórián
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videó digitalizáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videó digitalizáló video digitalizálás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi ház tetőcsere: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a régi ház tetőcsere átlagára 2100 - 3900 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Pécsen?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Pécsen?

Most 48 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI HÁZ TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt hívnod amennyiben erre van szükséged: régi ház tetőcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: régi ház tetőcsere?

A régi ház tetőcsere és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas