Ablak helyett ajtó beépítés Salgótarjánban gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ablak helyett ajtóbeépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Salgótarjánban ablak helyett ajtó beépítés - hívja az egyik 19 profi szakemberünket és tegye otthonát még biztonságosabbá és vonzóbbá. Kérjen ajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 ablak helyett ajtóbeépítő most online

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszállás.

Gusztav

Gusztav

Érdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ablak helyett ajtó beépítés Salgótarjánban?

12900 - 24200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ablak helyett ajtóbeépítőok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ablak helyett ajtóbeépítőt!

Sándor K.
Sándor K. 3141 Salgótarján Online

Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg aktuális akcióinkat. Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg akcióinkat. Kedvező ár. Raktárkészlet.

 • Ablak helyett ajtó beépítés

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kedves és érthető tájékoztatás. Korrekt árak.

Zoltán B.
Zoltán B. 3102 Salgótarján Online

Szakszerű műanyag nyílászáró javítás Budapesten és környékén. Javítás és Karbantartás. Gyorsan javítjuk a hibát. Értünk hozzá.

 • Ablak helyett ajtó beépítés

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Gyula U.
Gyula U. 3104 Salgótarján Online

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Lefaragjuk a gázszámlát. Bízzon a profizmusban. Időtálló megoldás. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Ablak helyett ajtó beépítés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Az eladó kedves, segítőkész! Az árak viszonylag magasak legalábbis a konkurenciához képest. Ami nagy hátrány az az, hogy sokat kell várni mire legyártatnak valamit(esetenként hónapokat)! Mi így jártunk de ez persze változhatott azóta!

Attila K.
Attila K. 3141 Salgótarján Online

Gyors és korrekt munka, profi szerelőcsapat. Ablakcsere rövid határidővel, garanciával. Egy jó nyílászáró kiválasztása százezrekkel csökkentheti a fűtési/hűtési költségeit. Ajtók kül- és beltérre. Az ajánlatkérés díjtalan. Redőnyök, kiegészítők. Online kalkuláció.

 • Ablak helyett ajtó beépítés

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, hozzáértő eladók. Bútorlapok nagy színválasztéka is tetszik nagyon.

Csaba C.
Csaba C. 3109 Salgótarján Online

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa Ablak javítás, szigetelés...

 • Ablak helyett ajtó beépítés

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb cég a környéken. Magas szintű szakmai tudással és rugalmassággal rendelkeznek, a közös munka elejétől végéig meg vagyunk velük elégedve. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ablak helyett ajtóbeépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ablak helyett ajtó beépítés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablak helyett ajtó beépítés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban az ablak helyett ajtó beépítés átlagos ára 10900 - 20400 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - hogyan válasszunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Salgótarjánban?

Jelenleg 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ABLAK HELYETT AJTÓ BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő feladattal kereshető meg: ablak helyett ajtó beépítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó ajtószerelő?

A jó ajtószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha ajtószerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas

Népszerű szolgáltatások Salgótarjánban