Ajtó beépítés Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtóbeépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Ajtó beépítés Salgótarjánban - válaszd a 21 szakembert! Profi szolgáltatások és minőségi munka garanciával. Kérj ingyenes árajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 ajtóbeépítő most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ajtó beépítés Salgótarjánban?

15000 - 28200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtóbeépítők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtóbeépítőt!

Sándor K.
Sándor K. 3141 Salgótarján Online

Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg aktuális akcióinkat. Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg akcióinkat. Kedvező ár. Raktárkészlet.

 • Ajtó beépítés

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kedves és érthető tájékoztatás. Korrekt árak.

Zoltán B.
Zoltán B. 3102 Salgótarján Online

Szakszerű műanyag nyílászáró javítás Budapesten és környékén. Javítás és Karbantartás. Gyorsan javítjuk a hibát. Értünk hozzá.

 • Ajtó beépítés

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Gyula U.
Gyula U. 3104 Salgótarján Online

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Lefaragjuk a gázszámlát. Bízzon a profizmusban. Időtálló megoldás. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Ajtó beépítés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Az eladó kedves, segítőkész! Az árak viszonylag magasak legalábbis a konkurenciához képest. Ami nagy hátrány az az, hogy sokat kell várni mire legyártatnak valamit(esetenként hónapokat)! Mi így jártunk de ez persze változhatott azóta!

Attila K.
Attila K. 3141 Salgótarján Online

Gyors és korrekt munka, profi szerelőcsapat. Ablakcsere rövid határidővel, garanciával. Egy jó nyílászáró kiválasztása százezrekkel csökkentheti a fűtési/hűtési költségeit. Ajtók kül- és beltérre. Az ajánlatkérés díjtalan. Redőnyök, kiegészítők. Online kalkuláció.

 • Ajtó beépítés

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, hozzáértő eladók. Bútorlapok nagy színválasztéka is tetszik nagyon.

Csaba C.
Csaba C. 3109 Salgótarján Online

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa Ablak javítás, szigetelés...

 • Ajtó beépítés

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb cég a környéken. Magas szintű szakmai tudással és rugalmassággal rendelkeznek, a közös munka elejétől végéig meg vagyunk velük elégedve. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtóbeépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő ajtó beépítés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó beépítés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban az ajtó beépítés átlagos díja 15600 - 29300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Zárszerelők - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek zárszerelőt Salgótarjánban?

Most 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy zárszerelő?

Egy zárszerelő a következő munkával bízható meg bátran: ajtó beépítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi zárszerelő?

Egy megbízható zárszerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: zárszerelő?

Ha egy megbízható zárszerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ajtó beépítés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas