Árokásás Salgótarján területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Árokásómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj árokásó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 21 árokásó közül! Korrekt árokásás árak: 1900-3600 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 árokásó most online

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Bálint

Bálint

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az árokásás Salgótarjánban?

1900 - 3600 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb árokásók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező árokásót!

Termékek azonnal raktárról. Vásároljon online vagy 1200 m2-es üzletünkben. Több mint 100.000 db termék, hivatalos magyarországi garanciával, törvényes jótállással.

 • Árokásás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Profi munkát végeztek a kertemben. Azt kaptam amit vártam, sőt kicsi pluszt is. Úgy dolgoznak mintha a saját kertjüket építenék. Köszönöm a csodás kertet.

Ferenc T.
Ferenc T. 3100 Salgótarján Online

Faápolási munkák, 30 év tapasztalat, minőségi, precíz munkavégzés. Egyszerű ajánlatkérés. Fák gallyazása, metszése és kivágása. Gallydarálás és elszállítás az Ön igénye szerint.

 • Árokásás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mindig kedves és szakértő hozzá állás . Az építőknek nagyon jó ízlésük van, bátran lehet rájuk hagyatkozni, és persze a szakértelmük megkérdőjelezhetetlen.

Péter C.
Péter C. 3141 Salgótarján Online

KÚTTISZTÍTÁS ORSZÁGOSAN RÖVID HATÁRIDŐVEL 100 MÉTERIG. SZAKSZERŰEN ORSZÁGOSAN. KÚTTISZTÍTÁSFERTŐTLENÍTÉS.

 • Árokásás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Profi munkát végeztek a kertemben. Azt kaptam amit vártam, sőt kicsi pluszt is. Úgy dolgoznak mintha a saját kertjüket építenék. Köszönöm a csodás kertet.

Tom Bag
2 éve
Tibor F.
Tibor F. 3100 Salgótarján Online

Olvassa el, miért válik sok kemence néhány használat után csupán kerti dísszé. Gyors felfűtés. Fennséges ízek. Hosszú hőtárolás. Szolgáltatások: Kulcsrakész építés, Csináldmagad megoldások, Kemence építőanyag.

 • Árokásás

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

I finally have the best lawn in the neighborhood -

Kertépítés, gyepszőnyeg fektetés, füvesítés, kertfenntartás Siófok vonzáskörzetében! Füvesítés, kertépítés, fűnyírás, kertrendezés, Siófok vonzáskörzetében! Gyors, precíz munkavégzés. Maximális megbízhatóság.

 • Árokásás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

umenie sa tam dostat

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj árokásó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy árokásó árokásás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Árokásás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban az árokásás átlagára 2200 - 4100 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Árokásók - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok árokásót Salgótarjánban?

Most 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁROKÁSÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek árokásót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált árokásót keresned ha erre van szükséged: árokásás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi árokásó segítségét?

Egy megbízható árokásó az árokásás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: árokásás?

Az Árokásás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy árokásót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas