Csap szerelés Salgótarjánban a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Csap szerelés: Válassz 26 vízvezeték szerelő közül, 6500-12200 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a csap szerelésre! Keresel megbízható szakembert a csap szereléshez? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on könnyedén megtalálod a legjobb szakembereket Salgótarjánban és környékén. Válaszd ki az igényeidnek megfelelő szakembert az árak és vélemények alapján, majd kérj valós árajánlatot tőlük. Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Az árak 6500-12200 Ft/db között változnak, az ár függ a feladat bonyolultságától és az anyagoktól. Ne habozz, bérelj fel egy szakembert még ma, és élvezd a professzionális szolgáltatásokat!

4 szakember, aki végzi a csaptelep szerelését most online

Alajos

Alajos

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Károly

Károly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

7400 - 14000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csaptelep szerelését Salgótarjánban!

Miklós P.
Miklós P. 3104 Salgótarján Online

Garantáljuk a minőséget, a kiváló szolgáltatást és formatervezés széles skáláját. Nagyra értékeljük ügyfeleink igényeit és kívánságait. Gyere és nézd meg magad. Haladó technológiák. Szilárd és környezetbarát. Kiváló kényelem. Rendkívüli tartósság.

  • Csap szerelés

    4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos, profi; legközelebb is őt fogom hívni.

Pál
2 éve
János K.
János K. 3141 Salgótarján Online

Energiatakarékos, könnyűszerkezetes SIP házak szerkezet és kulcsrakész kivitelezése. Piacvezető megoldások, árak. Modern SIP panelből épített könnyűszerkezetes házak.

  • Csap szerelés

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, udvarias, felkészült szakember. 24 órán belül az előre egyeztetett áron végezte a javítást. Hívnám máskor is.

István
2 éve
Péter B.
Péter B. 3104 Salgótarján Online

Vállaljuk zuhanykabinok összeszerelését,a régi zuhanykabin bontását és igény szerinti elszállítását. Gyorsszolgálatban vállalunk gépi falbontás nélküli duguláselhárítást garanciával. Fő tevékenységi területünk Budapest itt ingyenes kiszállással munkavégzés esetén és Pest megye területe. Megbízásainkat alkoholmentes és szakképzett, tapasztalt szakembergárdával végezzük. Nagy és hosszú évekre visszamutató szakmai tapasztalatunk a legigényesebb elvárások kielégítésére is alkalmassá tesz minket.

  • Csap szerelés

    6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, precíz. Maximálisan ajánlom őket!

Csaba
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj csaptelep-szerelőt! Rendeld meg szolgáltatásunkat, és néhány percen belül ellenőrzött helyi szakemberek ajánlatai érkeznek. Az egész ingyenes és kötelezettségmentes - próbáld ki most!

Egy szakember, aki végzi a csaptelep szerelését, csap szerelés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: kerámia vagy üveg mosdó?

A kerámia mosdó a jobb választás, mivel a kerámia anyaga ellenállóbb a karcolásokkal és a zománcozás jobban tartósabb. Az Price and Cost weboldalon találhatóak 20 000-60 000 Ft közötti árak a kerámia mosdókra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes cserélni a villanykapcsolókat?

A villanykapcsolók cseréjét általában akkor ajánlott elvégezni, ha azokban sérülés, sötétedés vagy meglazulás jelentkezik. Amennyiben a kapcsolók már régimódiak és nem rendelkeznek biztonsági funkciókkal, érdemes azokat felújítani. Az árak változóak attól függően, hogy milyen típusú és milyen darabszámú kapcsolóra van szüksége az illetőnek. Általában egy kapcsoló ára 1000-5000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok szakembert a csatornatisztításhoz?

A csatornatisztításhoz szakembert a legjobb, ha helyi szolgáltatónál keres. A Budapesten legnépszerűbb vállalkozások közé tartoznak az FTB Áruház és a Csatorna Szolgáltató, utóbbi a tisztítás áráért 10.000 Ft-tól vállalja a szolgáltatást. Fontos, hogy csak megbízható és tapasztalt szakemberrel dolgozzunk együtt, hogy a probléma ne okozzon további károkat.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy lehet megszüntetni a csaptelep rezgését használat közben?

A csaptelep rezgése használat közben általában a víznyomás változásának és a szerelvények lazaságának köszönhető. A megoldás általában a csaptelep rögzítése és javítása, például a rugók vagy a csavarok cseréje. Bár a megoldás lehet konkrétan a csapteleptől függően, általában a csaptelep alkatrészeinek ellenőrzése és javítása segít a rezgés megszüntetésében. Ajánlott szerelőt felkeresni, ha a probléma nem oldható meg egyszerű házi megoldásokkal.

Olvas