Csatorna felrakás Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 bádogos közül! Korrekt csatorna felrakás árak: 800-1500 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 bádogos most online

László

László

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a csatorna felrakás Salgótarjánban?

800 - 1500 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Nálunk a precizitás alap. A tetőfedési munkákra és a határidőkre is garanciát vállalunk. Tetőcsere és ácsmunkák rövid határidővel, Budapesten a 18 dik kerületben és környékén.

 • Csatorna felrakás

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Se găsesc materiale pentru construcții de buna calitate în special pentru acoperișuri.

József G.
József G. 3104 Salgótarján Online

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. gyorsan, korrekt áron, hétvégén is, garanciával! Hívhat munkaidőn túl is! Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Csatorna felrakás

  9100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias és gyors kiszolgálás, széles választék, hozzáértő eladók.

Péter K.
Péter K. 3109 Salgótarján Online

Kéménybélelés és kazáncsere ingyenes felméréssel pár óra alatt az ország teljes területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen.

 • Csatorna felrakás

  5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos kiszállítàs. Egy hiányosság : nem lehet kártyával fizetni.

Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Szakmai tagság és biztosítás. Szakkivitelező országos cég. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia.

 • Csatorna felrakás

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Bent a hölgy nagyon kedves. Viszont kint az áru kiadók nagyon parasztok. Rád sem hederítenek, flegmák. Egyáltalán nem segítőkészek és levegőnek néznek. Mire jó ez?

Sándor C.
Sándor C. 3100 Salgótarján Online

Válassza tapasztalt és profi csapatunkat, mi garantáljuk a minőséget a legjobb árakon! Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Ingyenes Felmérés. Akár Állami Támogatással. Szolgáltatások: Tetőfedés, Ácsmunka, Új Tető Építése.

 • Csatorna felrakás

  8600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, megbízható, precíz!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna felrakás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csatorna felrakás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a csatorna felrakás átlagos díja 600 - 1100 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bádogost Salgótarjánban?

Most 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CSATORNA FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk bádogost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bádogost hívnod ha erre van szükséged: csatorna felrakás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi bádogos segítségét?

Egy jó bádogos a csatorna felrakás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: bádogos?

Ha a legjobb bádogos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A csatorna felrakás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas