Teljes körű fa ajtó beépítés Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fa ajtóbeépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Salgótarjánban fa ajtó beépítés szakembereit keresed? Válaszd a legjobbat! Bízz 20 elérhető szakértőnkben, és élvezd az új ajtód kényelmét! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 fa ajtóbeépítő most online

Peter

Peter

Ma is elvállalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvállalom.

Karoly

Karoly

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a fa ajtó beépítés Salgótarjánban?

9500 - 17900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fa ajtóbeépítőok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fa ajtóbeépítőt!

Sándor K.
Sándor K. 3141 Salgótarján Online

Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg aktuális akcióinkat. Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg akcióinkat. Kedvező ár. Raktárkészlet.

 • Fa ajtó beépítés

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kedves és érthető tájékoztatás. Korrekt árak.

Zoltán B.
Zoltán B. 3102 Salgótarján Online

Szakszerű műanyag nyílászáró javítás Budapesten és környékén. Javítás és Karbantartás. Gyorsan javítjuk a hibát. Értünk hozzá.

 • Fa ajtó beépítés

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Gyula U.
Gyula U. 3104 Salgótarján Online

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Lefaragjuk a gázszámlát. Bízzon a profizmusban. Időtálló megoldás. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Fa ajtó beépítés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Az eladó kedves, segítőkész! Az árak viszonylag magasak legalábbis a konkurenciához képest. Ami nagy hátrány az az, hogy sokat kell várni mire legyártatnak valamit(esetenként hónapokat)! Mi így jártunk de ez persze változhatott azóta!

Attila K.
Attila K. 3141 Salgótarján Online

Gyors és korrekt munka, profi szerelőcsapat. Ablakcsere rövid határidővel, garanciával. Egy jó nyílászáró kiválasztása százezrekkel csökkentheti a fűtési/hűtési költségeit. Ajtók kül- és beltérre. Az ajánlatkérés díjtalan. Redőnyök, kiegészítők. Online kalkuláció.

 • Fa ajtó beépítés

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, hozzáértő eladók. Bútorlapok nagy színválasztéka is tetszik nagyon.

Csaba C.
Csaba C. 3109 Salgótarján Online

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa Ablak javítás, szigetelés...

 • Fa ajtó beépítés

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb cég a környéken. Magas szintű szakmai tudással és rugalmassággal rendelkeznek, a közös munka elejétől végéig meg vagyunk velük elégedve. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fa ajtóbeépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő fa ajtó beépítés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fa ajtó beépítés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a fa ajtó beépítés átlagára 11400 - 21500 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi véleményeket?

Salgótarjánban a fa ajtó beépítés szolgáltatáshoz már 22 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Salgótarjánban?

Most 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FA AJTÓ BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: fa ajtó beépítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ajtószerelő?

Egy jó ajtószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha ajtószerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas