Teljes körű fal festés Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 szobafestő közül, 500-900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a fal festés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 szobafestő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Karoly

Karoly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fal festés Salgótarjánban?

500 - 900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Gábor S.
Gábor S. 3102 Salgótarján Online

Közel 30 éves tapasztalattal rendelkező szakmai háttér, tanácsadással. Legyen szó csak festésről, burkolásról vagy fürdőszoba felújításról keressen bizalommal. Feladatok amiket vállalok: Konyhaszekrény festés, Festés és mázolás, Lépcső festés, javítás, mészkő

 • Fal festés

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A teljes lakásfelújításom során tapasztaltak alapján elmondhatom, hogy megbízható szakemberrel állunk szemben, aki nem csak szépen dolgozik, hanem a sok éves szakmai munkája során összegyűjtött tapasztalataival és javaslataival segítette döntésünket, mint laikus, számomra sokat jelentett az együtt gondolkodás. Maximális együttműködéssel nagyon szép lakot varázsolt a lakásomból, ajánlom figyelmükbe!

János M.
János M. 3100 Salgótarján Online

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Gipszkartonozás. Felújítás. Burkolás. Ingyenes ajánlatkérés. Bontás. Kertrendezés. Amiket vállalok: Diszperzites fal tisztítása, Beltéri festés, mázolás, Csövek festés, beton festés, padlószőnyeg lerakás

 • Fal festés

  2400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon komoly, megbízható, maximalista, pontos szakembert ismertem meg Pál személyében. Mégegyszer köszönöm neki az igényesen kivitelezett, pontos, gyors és korrekt munkát. Maximálisan ajánlom mindenkinek!

Padam
2 éve
Sándor K.
Sándor K. 3109 Salgótarján Online

Magánházakban és ipari létesítményekben egyaránt végzünk ilyen feladatot. Hosszú élettartamú felületfestés, háromszor gyorsabb technológiával. Minősített szakemberek. Minőségellenőrzés. Profi szerszámok. Minőségi garancia. Főbb szolgáltatásaink: Festés előtti falcsiszolás, Festés és mázolás, Gyerekszoba falfestés, mintás tapétázás, padlószőnyeg bontás

 • Fal festés

  2800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Minden pontosan úgy zajlott, ahogy előre megbeszéltük! Bár minden szakember ilyen pontos, korrekt lenne!

Attila G.
Attila G. 3102 Salgótarján Online

Legyen szó csak festésről, burkolásról vagy fürdőszoba felújításról keressen bizalommal Feladatok amiket vállalok: Fűtéscső festés, Garanciával, Nemesvakolat festés, makulatúra, belső válaszfalazás

 • Fal festés

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Profi szakember. Munkájára igényes, gyors, pontos, megbízható. Minden a megbeszéltek szerint alakult, az elvégzett munkával nagyon elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Ferenc B.
Ferenc B. 3141 Salgótarján Online

Festés, mázolás, tisztasági festés, tapétázás kedvező árakon, rövid határidővel. Magas szakmai színvonal ügyfélbarát árakon, több éves tapasztalattal! Szobafestés kedvező áron. Szolgáltatások: Szobafestés, Tapétázás, Díszítőfestés. Főbb szolgáltatásaink: Cső festés, Szobafestő, Meszelés, nyílás záró, gipszkarton álmennyezet építése

 • Fal festés

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Az ideális szakember: alapos, igényes, rugalmas és megbízható, tapasztalatánál fogva pedig hasznos tanácsokkal szolgál a feladat megvalósítási és kreatív oldalhoz is. Nem csak nekünk dolgozott, de örömét is lelte a munkában, ami a végeredményben abszolút látható: felülmúlta a várakozásunkat. Mindenképp ajánlott!!

Ferenc K.
Ferenc K. 3109 Salgótarján Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. 24 órán belül az ajtódnál lehet a festő! Magyar festők hálózata. Megfizethető árak. Feladatok amiket vállalok: Fém kerítés festés, Szobafestés, kőműves munkák, Mennyezet festés, gipszkarton falak építése, mészkő oldalfal és padló burkolás

 • Fal festés

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi munkát végzett.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő fal festés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fal festés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a fal festés átlagos díja 2200 - 4200 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szobafestőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 14 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FAL FESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő feladattal kereshető meg: fal festés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szobafestő?

A jó szobafestő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: szobafestő?

Ha profi szobafestő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fal festés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas