Fémlemez fedés felújítás Salgótarjánban a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 21 tetőfedő közül! Korrekt fémlemez fedés felújítás árak — 3400-6300 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 tetőfedő most online

Szabolcs

Szabolcs

A környeken vagyok.

Ernő

Ernő

Ingyenes kiszallas.

András

András

erdekel.

Mennyibe kerül a fémlemez fedés felújítás Salgótarjánban?

3400 - 6300 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Sándor B.
Sándor B. 3141 Salgótarján Online

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Akár hétvégén is. Díjmentes állapotfelmérés. Garanciával....

 • Fémlemez fedés felújítás

  9100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors udvarias segitokesz

Viktor G.
Viktor G. 3100 Salgótarján Online

Tető javítás ingyenes felméréssel, korrekt áron. Keressen minket bizalommal. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés. Gyors és megbízható.

 • Fémlemez fedés felújítás

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, udvarias kiszolgálás! Jó üzlet!

Rudolf B.
Rudolf B. 3100 Salgótarján Online

Schiedel, Leier kémények Raktárról! - Helyszínre szállítva. Kérdezze szakértőinket. Egyedi árajánlatok. Országos kémény építés. Szakemberek biztosítása. Ingyenes kiszállítás.

 • Fémlemez fedés felújítás

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias kiszolgálás

István F.
István F. 3100 Salgótarján Online

Hőszigetelés kalkulátor kőzetgyapot, EPS és grafit rendszerekre kiegészítőkkel együtt. 6-tól 25 cm-ig milyen vastagság lesz a legjobb homlokzatára. Választásban segítés. Telefonos szaktanácsadás. Legkeresettebb márkák. Országos házhozszállítás.

 • Fémlemez fedés felújítás

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

És még 5 csillag az Eladóhölgynek is aki a rendeléseimet felveszi és örülök, hogy visszatért a kalkulátor, ez nagy segítség. Asztalos minőségű faanyag, nem gyantás, pont jó, szép vágások, gyorsak, kedvesek, mindent megoldanak. Már sok éve járok ide, és nem is fogok máshová. Köszönöm a munkájukat!

Tibor M.
Tibor M. 3102 Salgótarján Online

Tapasztalt bádogos szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzés. Kérjen ajánlatot most! Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon! Több évtized tapasztalat. Gyors és Precíz munkák. Széleskörű szolgáltatások.

 • Fémlemez fedés felújítás

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Minden van

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő fémlemez fedés felújítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fémlemez fedés felújítás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a fémlemez fedés felújítás átlagos díja 3200 - 6000 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Salgótarjánban?

Jelenleg 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉMLEMEZ FEDÉS FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod ha a következőre van szükséged: fémlemez fedés felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: fémlemez fedés felújítás?

A fémlemez fedés felújítás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas