Fürdőszoba lefolyó tervezés Salgótarján területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Vízszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb vízszerelőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 23 vízszerelő közül! Korrekt fürdőszoba lefolyó tervezés árak — 600-1100 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 vízszerelő most online

Zoltan

Zoltan

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fürdőszoba lefolyó tervezés Salgótarjánban?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízszerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Róbert K.
Róbert K. 3102 Salgótarján Online

Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok! Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal!

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  10900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az árak elég borsosak, de legalább gyorsan tudtak fogadni.

Tilimokus
2 éve
Tamás M.
Tamás M. 3141 Salgótarján Online

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Több éves tapasztalat. Tervezés. Generálkivitelezés. Költségvetés készítés.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  8800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Very nice people and good prices thank you

Zoltán F.
Zoltán F. 3102 Salgótarján Online

Beltéri és kültéri könnyűszerkezetes vasbeton lépcsők építését cégünk rövid határidővel. Kültéri és beltéri lécső tervezése és kivitelezése gyorsan, költséghatékonyan garanciákkal.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt ,szèp alapos munka, ajánlom !

József N.
József N. 3141 Salgótarján Online

Konyhabútort szeretnél? Bízz meg minket és 5 hét alatt elkészítjük álmaid konyháját. Ön megálmodja, mi elkészítjük 5 hét alatt álmai konyháját. Prémium Minőség. Gyors beszerelés. Egyedi Konyha. Garancia. Szolgáltatások: 3D Tervezés, Gyártás, Beszerelés, Tanácsadás.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz, megbízható.

Tamás F.
Tamás F. 3104 Salgótarján Online

Belsőépítészeti tervezés látványtervezéssel egyedi igények szerint.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnálom, hogy idáig fajult a dolog, de a világon ekkora katasztrófa nincs. Semmilyen körülmények között nem ajánlom, de itt a történet: Autóm, amely nem egy luxus autó, illetve faék egyszerűségű VW Golf Mk3, féktárcsa, fékbetét, valamint a hengerfejnél lévő csonk cseréjére szorult repedés miatt. Azon túl, hogy ezen dolgok cseréjért alkatrész nélkül több mint 60 ezret kért az egy dolog. Az igazán nagy meglepetés akkor érkezett, amikor megnéztem az autót a szerelés után. Első dolog, hogy a földön a lábtérben egy kiesett biztosítékot találtam. Kérdésemre először az volt a válasz, hogy biztosan kiégett és kicserélték. Miután megnéztem és megmutattam, hogy ez nincs kiégve a szerelő csak annyit mondott ő nem is járt a biztosítékok körül. Mondanom sem kell, jól kezdődött. A második, hogy beindításkor a vízhőfok jelző villogott, ezt jelezvén gyorsan kiröhögtek, most indítottad be, mitől forrna a víz, majd mikor közöltem, hogy ez azt is jelzi, ha kevés a víz, lefehéredve a motorháztetőt kinyitva rájöttek, hogy nincs víz benne. Ezek után átgondolandó, hogy itt mit szereltet az ember, de én a biciklit sem javaslom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg vízszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy vízszerelő fürdőszoba lefolyó tervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba lefolyó tervezés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a fürdőszoba lefolyó tervezés átlagára 800 - 1500 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek vízszerelőt Salgótarjánban?

Jelenleg 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA LEFOLYÓ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy vízszerelő?

Egy vízszerelő a következő feladattal bízható meg bátran: fürdőszoba lefolyó tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy vízszerelő segítségét?

Egy jó vízszerelő a fürdőszoba lefolyó tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: fürdőszoba lefolyó tervezés?

A fürdőszoba lefolyó tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy vízszerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas