Fűtés rendszer kiépítése Salgótarján szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Fűtés rendszer kiépítése? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb fűtésszerelőket! Hirdesd meg a feladatot, és válogass a díjmentes árajánlatokból! Választhatsz 25 kiváló szakember közül, akik garantáltan korrekt áron kínálják szolgáltatásaikat. Az árak 80000-150000 Ft/db között mozognak, de az ár függ a konkrét feladattól is. Ha Salgótarjánban keresel szakembert, az első lépés mindig a Qjob! Oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felvesszük a kapcsolatot a legmegfelelőbb szakemberrel. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit, és további információkat is kérhetsz, hogy a legjobb döntést hozhasd. Minden információ és szolgáltatás DÍJMENTES! Ne habozz, próbáld ki most!

4 fűtésszakértő vagy fűtéstechnikus most online

József

József

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

75000 - 140700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtésszakértők vagy fűtéstechnikusok Salgótarjánban!

Ervin K.
Ervin K. 3100 Salgótarján Online

Víz vagy fűtésszerelőre van szüksége? Megbízható naprakész fiatalos csapat kedvező áron. Csapok, szifonok, elzárók, WC-tartályok szerelése és javítása kedvező áron. Vízszerelés. Fűtésszerelés. Kazáncsere/javítás. Csaptelepek cseréje. Kedvező árú/megbízható.

  • Fűtés rendszer kiépítése

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

maximálisan meg voltam elégedve

János
2 éve
István B.
István B. 3141 Salgótarján Online

Mobiltelefonról azonnal hívható, kattintson a telefonszámra. Hétköznapokon 7:00 – 17:00 óra között elérhető vagyok. Vízvezeték szerelő lakossági gyorsszolgálat fix árakon. Az árak bruttó árak, online számlázással. Az árak nem tartalmazzák az anyagköltséget és a parkolási díjat. Kiszállási díj Budapesten 5000.-Ft.

  • Fűtés rendszer kiépítése

    6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Majd,ha ott jártam!

József
2 éve
Márton M.
Márton M. 3109 Salgótarján Online

Az elmúlt 10 év alatt egyedülálló szakembergárdát alakítottunk ki elhivatott vízvezeték szerelőkből, akik szeretik, és kiválóan művelik a szakmájukat. Sőt, tisztában vannak a vízszerelést érintő legfrissebb technológiai újdonságokkal is. Olyan tapasztalt szakemberek, akik minden elképzelhető vízvezeték-szerelési problémával találkoztak már, és évtizedes rutinnal oldják meg a legnehezebb feladatokat, ügyfeleink 100%-os megelégedésére.

  • Fűtés rendszer kiépítése

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló, megbízható szakember aki nem következő félévre ad időpontot! Biztosan ajánlani fogom!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendeld meg fűtésszakértő vagy fűtéstechnikus szolgáltatásunkat még ma, és percek alatt élvezd a helyi, ellenőrzött szakemberek árajánlatait. Az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes, ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Kattints most!

Egy fűtésszakértő vagy fűtéstechnikus, fűtés rendszer kiépítése közben Salgótarjánban