Fűtésrendszer tisztítás Salgótarjánban a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Tisztelt Salgótarjáni Lakosok! Ha fűtésrendszer tisztításra van szükségetek, akkor ne keressetek tovább! A Qjob-on a legjobb fűtésszerelők közül válogathattok, akik garantáltan korrekt árakkal dolgoznak. Az árak 7000-13100 Ft/alkalom között mozognak, azonban az ár függ a feladat bonyolultságától és a szükséges időtől. Nálunk az első lépés az, hogy megosztjátok velünk a feladatot, majd a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Mielőtt döntenétek, összevethetitek a szakemberek profilját, tanulmányozhatjátok a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhettek. Mindez pedig teljesen DÍJMENTESEN! Ne habozzatok, válasszatok a 27 kiváló fűtésszerelőnk közül és élvezzétek az általuk nyújtott kiváló szolgáltatást!

4 szakember, aki elvégzi a fűtésrendszer tisztítását most online

Attila

Attila

erdekel.

Dániel

Dániel

Sok tapasztalatom van

Dávid

Dávid

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

5800 - 10800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a fűtésrendszer tisztítását Salgótarjánban!

Tamás P.
Tamás P. 3109 Salgótarján Online

Az ország bármely nagy és kis településén vállalja fürdőszobai berendezések beszerelését. A Magyarországon megtalálható termékhez tudunk hozzá tartozó alkatrészt biztosítani.

  • Fűtésrendszer tisztítás

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, gyors, kedves.

László
2 éve
András B.
András B. 3109 Salgótarján Online

Ha szerelés közben külön anyagbeszerzés is szükséges, azt pár napon belül tudom beszerezni, ezért külön egyeztetett időpontban, külön díj mellett tudok újra kimenni (sajnos rengetegszer fordul elő, hogy hibás termékeket adnak el, rossz a bekötőcső, vagy a sérült az új wc tartály, nem megfelelő az átmérő, stb). Kérem, hogy minőségi anyagokat vásároljanak, és mindig őrizzék meg a blokkot vagy bízzák a beszerzést szakemberre.

  • Fűtésrendszer tisztítás

    3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időben, érkeztek a szakemberek. Fiatalos csapat, gyorsan elhárították a dugulást.Az árral is elégedett voltam , köszönöm a segítséget.

Pál
2 éve
Péter G.
Péter G. 3109 Salgótarján Online

Cégünk teljes körű épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik. Tervezés, engedélyezés. Vállaljuk a rendszer kivitelezését és a későbbi üzemeltetését karbantartását is.

  • Fűtésrendszer tisztítás

    6400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, korrekt, kedves. Már a megbeszélt időpont elött ott volt pár perccel.

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendeld meg a fűtésrendszer tisztítását profi szakembertől, és percek alatt kapsz ajánlatokat a helyi ellenőrzött szakemberektől. Az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a fűtésrendszer tisztítását, fűtésrendszer tisztítás közben Salgótarjánban