Teljes körű ház külső hangszigetelés Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Hangszigetelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hangszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb hangszigetelőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 19 hangszigetelő közül! Korrekt ház külső hangszigetelés árak — 68200-128000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 hangszigetelő most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a ház külső hangszigetelés Salgótarjánban?

68200 - 128000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hangszigetelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszigetelőt!

Gábor M.
Gábor M. 3109 Salgótarján Online

Nyílászárók felújítása garanciával, gyorsan, kiváló minőségben. Faablak és műanyag ablakjavítás garanciával. Nyílászárók, fa ablakok felújítása. Gyorsan. Nyílászárok hőszigetelése. Fa ajtó javítás. Fa ablak javítás. Ablakszigetelés. Hangszigetelés Utólag, Víz- és Hőszigetelő Egyben, 5 éves garanciával, Utólagos vízszigetelés, Terasz Előtető Féláron

 • Ház külső hangszigetelés

  8700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

10 perces telefonos beszélgetésünk alatt megtaláltam és javítottam a hibát, amit előtte 3 másik víz-gáz-fűtésszerelő "szakember" egy egész délutánon keresztül hiába keresett. Ez sajnos ezeket a szakikat is minősíti... Csikós Attila Zoltánnak viszont jár az 5 csillag! Köszönöm a segítséget! :)

Bala
2 éve
István D.
István D. 3141 Salgótarján Online

Ragaszkodjon a megfizethető, minőségi munkához. Bízza a szakértőkre. Kérjen ajánlatot és 24 órán belül visszahívjuk! Főbb szolgáltatásaink: Építkezni sokszor jobb, PIR hőszigetelés, Most akár 16%-ot spórolhat, Építkezés- és földmunkálatok, Egyszerű és gyors kivitelezés

 • Ház külső hangszigetelés

  10600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Tamás egy nagyon alapos, átgondolt, pontos, precíz, szakember! Szívesen ajánlom mindenkinek!

Gábor B.
Gábor B. 3100 Salgótarján Online

Rövid bemutatkozásunk: Cégünk generál kivitelezéssel, lakásfelújítással, kisebb nagyobb építőipari kivitelezésekkel, szakmunkákkal foglalkozik. Szakképzett emberink szakmájukban kiválóak, melynek mutatója a megrendelőink elégedettsége. Rendkívül összetartó, kiváló csapatmunkákban rejlik hatékonyságunk. Nyomon követünk minden szakirányú újítást, a technológiák fejlődését, amennyiben beépíthető megfelelő minőségben elsajátítható, alkalmazzuk, beépítjük tudásunk bővítésének érdekében. Igazodunk ügyfeleink igényéhez, mint elképzelésben, mint minőségi igényben. Csapatunk tagjai között tudhatunk kiváló kőműves, festő, burkoló, gipszkarton szerelő munkatársakat. Továbbá az épületgépészeti területen is megfelelő szakemberekkel dolgozunk. Cégünk fő embere szakmáját tekintve burkoló, 10 éve dolgozik, él az építőiparnak, családja 30 évre visszamenőleg építőipari kisvállalkozással Fő profilunk: Préium Svéd Okosházak építése, Rövid határidők, 6 év garancia, verhetetlen ár, Grafitos polisztirol, Alpha Innotec hőszivattyúk

 • Ház külső hangszigetelés

  7300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

5 csillag mivel már a második autómat is a Jano-Dob hoz vittem. Teljes mértékben elégedett vagyok az árakkal, munka minőségével,gyorsasággal és a kiszolgálással. Legközelebb is őket választom. (92es Honda Civic szedán)

Tetők Építése, Tervezése, Kivitelezése tapasztalat szakemberekkel az országon belül bárhol. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap. Bádogos munkák. Ácsmunkák. Tetőfedés. Előtető, kocsibeálló, pergola, Családi ház hőszigetelés, Közel 30 év tapasztalat, Üvegházak, Alpinista munkavégzés

 • Ház külső hangszigetelés

  5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kedvesek a Fiúk :) Mindenkinek ajánlom Őket.

Tisztelt Megrendelő Vállalunk lakások, csalàdi házak felujitását, épitèsét,minden jellegü kisebb,-nagyobb épitö ipari munkát, felújítás,-építés utáni takarítást. Szaktanácsadás. Helyszini felmérés. 30 éves munka tapasztalattal, garanciával. Szolgáltatásaink: Építkezni sokszor jobb, Állványrendszerek, Kulcsrakész ház akár 14 hónap, Ablakfelújítás garanciával, Apa-fia családi vállalat

 • Ház külső hangszigetelés

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes! A kommunikáció az ügyféllel, és a tájékoztatás első osztályú, a szerelő brigád ügyes, és gyors! Az árazással maximálisan elégedett vagyok! Mindenkinek ajánlom őket!

Több évtizedes építőipari szakmai tapasztalattal, kivitelezői gyakorlattal, 4 év német minőség-és anyagismerettel vállaljuk: családi és kisebb társasházak építését, bővítését, átalakítását, felújítását. Igény esetén tervezés, látványterv, belsőépítészeti tervekkel. Továbbá igényes burkoló, gipszkarton, lamináltparketta munkák teljes körű kivitelezése mesterfokon. Minőség - Referencia - Garancia! Cserépkályha javítás, Homlokzati Állvány, 4 éves garanciával, FIBRAN hőszigetelés, Tetőtér és padlás beépítés

 • Ház külső hangszigetelés

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hangszigetelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hangszigetelő ház külső hangszigetelés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház külső hangszigetelés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a ház külső hangszigetelés átlagára 57800 - 108300 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszigetelők - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Salgótarjánban a ház külső hangszigetelés szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hangszigetelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ KÜLSŐ HANGSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hangszigetelő?

Egy hangszigetelő a következő feladattal bízható meg bátran: ház külső hangszigetelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy hangszigetelő segítségét?

Egy jó hangszigetelő a ház külső hangszigetelés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha hangszigetelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas