IKEA kanapé kárpitozás Salgótarjánban tapasztalt szakemberekkel!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ikea kanapékárpitos szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Válogass az ingyenes árajánlatokból és válassz a legmegfelelőbb szakember közül! Salgótarjánban az IKEA kanapé kárpitozásra specializálódott csapatunk 21 szakemberrel áll rendelkezésedre. Minőségi munkát és kedvező árakat garantálunk! Ha először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdj neki, csak mondd el nekünk a feladatodat! Salgótarjánban dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk véleményeket és további információkat is kérhetsz! Minden ingyenesen!

3 ikea kanapékárpitos most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

A környéken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az ikea kanapé kárpitozás Salgótarjánban?

72700 - 136400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ikea kanapékárpitosok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ikea kanapékárpitost!

József B.
József B. 3109 Salgótarján Online

Bútorszerelés! Magánszemélyeknek, cégeknek, nagy tételben is, precízen, gyorsan. Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is...

 • IKEA kanapé kárpitozás

  2300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Több hónapos ígérgetés után végre felmérte a munkát, kárpótlásként" rövid határidejű teljesítést ígért, majd eltűnt és nem tudtam utolérni. Hetekig naponta többször hívtam, néha sms-ben viszahívást ígért, néha azt, hogy a következő nap hozza a munkát, de természetesen egyik sem történt meg. Végül a honlapjukon megtalálható elérhetőségen a számlázással foglalkozó hölgy segítségét kértem a konyhaszekrény lábazatom visszaszerzésében. A hölgy nagyon korrekt módon segített, visszahívott, egyeztetett velem és nyomást gyakorolt az asztalos kollégára, hogy legalább az elvitt takaróléceket visszahozza.

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. IKEA bútor szerelés. JYSK bútor szerelés.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Jó ès megbízható cég!!

Attila S.
Attila S. 3104 Salgótarján Online

Megtervezzük és elkészítjük álmai konyháját, praktikus megoldásokkal.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Lehúzós cég ! Szépen ,lassan , komótosan ment a pakolás ! Persze! Hiszen órabérben vannak !2 óra alatt sikerült egy 32 nm lakásból lehordani a 4 bútort ! A dobozok nagyrészét mi vittük le! Ha mi nem pakoltunk volna ,akkor 4 óra alatt sem lettek volna készen !S ez csak a kipakolás volt !

Tamás D.
Tamás D. 3102 Salgótarján Online

Régi és antik tárgyak, teljes hagyaték készpénzes felvásárlása az ország egész területén. Ingyenes kiszállás és értékbecslés az ország egész területén. Hívjon bizalommal! Akár 2 órán belül. Országos kiszállás. Hívjon bizalommal.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedvező ár, megbízhatóság.

György K.
György K. 3100 Salgótarján Online

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  2200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesen, rugalmasan állnak az ügyfelek igényeihez.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ikea kanapékárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ikea kanapé kárpitozás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA kanapé kárpitozás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban az ikea kanapé kárpitozás átlagára 54200 - 101600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Salgótarjánban az ikea kanapé kárpitozás szolgáltatáshoz már 22 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ikea kanapé kárpitozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ikea kanapé kárpitozás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: ikea kanapé kárpitozás?

Az IKEA kanapé kárpitozás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas